תפקידים למתנדבים

SAPIRA7

New member
תפקידים למתנדבים

אתמול התקשרו אליי ממדור פרט ובישרו לי כי לא עברתי את הסיווג הביטחוני ליחידה הטכנולוגית של חיל המודעין לא ברור לי על בסיס מה (מה גם שאבא שלי יוצא יחידת 8200), בחודש אפריל קיבלתי את האישור להתנדבות ומאז לא נעשה עימי שום קשר עם מדור פרט מלבד המודיעין. הבנתי כי פיספסתי את הגיוס מתנדבים ב1.9 מה שאומר שאני אתגייס רק בנובמבר?? ואילו תפקידים יכולים להציע לי? אני חולת כוליטיס לצורך העניין.

hillator

New member
כמה תשובות

1. לגבי הסיווג אין לי מושג כבר שמעתי על עתודאים שלא עברו כולל מקרה אחד שלא עבר פוליגרף והורד סיווג באמצע שירות,נדמה לי שהיום מי שעושה סיווגים ביטחונים זה בכלל השבכ 2. זה תלוי איחו הגבלות רפואיות חלות עלייך והאם יש תפקיד שאת מעוניינת לבצע מה שכן לא ההיתי מצפה שתא מתנדבים יפנה אליך עד נובמבר אלא ההיתי פונה אליהם כבר על מנת לזרז הליכים דרך אגב מופיע בקישורים הטלפון של תא מתנדבים חיל אוויר הם מוצאים תפקידים ממש מהר למתנדבים בברכה ואשמח לעזור הילה

SAPIRA7

New member
מנילה

הילה תודה רבה על התשובה המהירה כבר קבעתי איתם ראיון ביום ראשון הקרוב למילוי מנילה כך נאמר לי אשמח אם תוכלי להסביר לי על אופי התפקידים בחיל האויר

hillator

New member
ככה

בגדול קצינת תא מתנדבים חיל אוויר אמרה שזה תלוי בבן אדם במגבלות ובנתונים הכי טוב יהיה שתתקשרי אליהם עוד שעה ככה ותקבלי תמונה כללית מכוון שאני יושבת בחיל אוויר ברגע שתהיה לך רשימה אולי אוכל לברר פרטים נוספים בברכה

SAPIRA7

New member
מס טלפון

באתר של חיל האויר לא רשום המספר תוכלי להביא לי אותו?

zioni1993

New member
בקשר לסיווג בטחוני

היי ספיר...אחרי כמה זמן בערך החזירו לך תשובה?

אייני

New member
לגבי הסיווג - יש אפשרות אחת

אני לא יודע על מה אתה מתנדב. אבל אני יודע שעושים בעיות בסיווג למתנדבים שמקבלים תרופות על בסיס קבוע. כלומר, אם יש לך בעיה רפואית שדורשת תרופות על בסיס קבוע - יעשו לך בעיות בסיווג. (כמובן, אם אתה נפשי - אז בכלל הבעיות בסיווג מובנות מאליהן עוד הרבה לפני שהגענו לשאלת התרופות). אפשרות נוספת לבעיות בסיווג היא במשפחה של האמא למשל, אם יש לה קרובי משפחה בעיראק או איראן או משהו בסגנון, וכד'.

אייני

New member
אוה, ואי, לא שמתי לב

בעיקרון, מקריאה בוויקיפדיה, אין לי מושג אם הם צודקים או לא כי זה נראה יחסית שטחי שם, אבל ממה שקראתי אני מבין שמי שחולה בקוליטיס מקבל טיפול תרופתי קבוע. ייתכן בהחלט שזה פוגע בסיווג הבטחוני. כדאי לדבר ולברר בנושא הזה עם תא מתנדבים וכד'.

למעלה