תפקידים קרבים למתנדב

ניר561

New member
תפקידים קרבים למתנדב

אני מתגייס ב18 בינואר, עכשיו אני מאוד רוצה להתגייס לקרבי, לוחם אני לא יוכל להיות. איזה תפקידים קרביים מתנדב יכול להגיע?

hillator

New member
הסבר

מתנדב לי ההגדרה יכול להגיע לכל תפקיד כל עוד הוא תואם את מצבו והתנאים הבריאותים הדרושים לו. בועדת ההתנדבות קבעו לך פטורים נכון?בראש ובראשונה לאילו בסיסים תוכל להגיע תלוי באותם פטורים.

ניר561

New member
תגובה - להסבר

אני זוכר ששאלו אותי מה אני רוצה בסיס סגור או פתוח, ופטורים יש לי רק מסגירות ונשק. שאני יכול לבטל אותם.. ותפקידים של חי"ר אני לא אוכל להגיע בטוח, תומך לחימה אמרו לי פשוט להפציץ באישורים כל הזמן ואני גם מאמין שזה יהיה לי בעיה.. בגלל הבעיות הרפואיות אני חושב שטירונות 05 אני לא יצליח, אבל עדיין מעניין אותי איזה תפקידים אני כן אוכל או למי לפנות

hillator

New member
תשובה

1. אתה לא סמכות בלבטל פטורים בשביל זה יש רופא תא מתנדבים וצהל לא כך כך מהר מטבל פטור למתנדב כי זה לקיחת אחראיות. שאלתי כי יש מתנדבים שחייבים לשהות מרחק מסויים ממוסד רפואי ואז זה בעיה 2. תראה בכל בסיס קרבי יש המון אנשים מסביבים אני מציאה שתקרא קצת בקישורי הפורום על התפקידים וגם תיכנס לפורום מתגייסים ותעיין בגדול ברע שתבוא לתא מתנדבים עם רעיון לתפקיד הם יכולים לבדוק האם מבחינה רפואית אתה יכול לבצע או לא בברכה הילה

ניר561

New member
המשך..

1. אני יודע שאני לא סמכות בלבטל פטורים הרופא בתא מתנדבים שאישר לי את ההתנדבות אמר לי את זה. 2. אני יבדוק.. ועוד משהו אחד היום התקשרו אליי מחיל האוויר לגבי תפקיד מש"ק מדור חייל האוויר בתל השומר.. איך התפקיד הזה?

hillator

New member
תגובה

בגדול גדול בתל השומר יושבים חלק ממדורי המיון של חיל אוויר וכל הירפא , אני מניינה לכן שמדובר בתפקיד פקידותי בעיקרו אילו עוד תפקידים הציעו לך בינתיים? אני מציאה שתקרא קצת על תפקידים בפורום השכן או באתרים כגון היחידה או שבוז ותבוא עם הצעות לתא מתנדבים זה נראה לי יהיה יותר יעיל בברכה ובהצלחה

ניר561

New member
תודה :))

תודה על העזרה. ונכנסתי לאתרים לא מצאתי ביינתים משהו מיוחד.. והפורום השכן הכוונה פורום מתגייסים?

hillator

New member
כן

בגדול אם תבוא לתא מתנדבים ותגיד "אני רוצה להיות בלה בלה" הם יוכלו לבדוק אם זה תואם בעיות רפואיות. אם תבוא אליהם ותגיד "תמצאו לי תפקיד שהוא ככה וככה " הם לא לא באמת יחפשו

למעלה