תפקידים

bbar3

New member
תפקידים

היי, מחר סופסוף יש לי את הפגישה המיוחלת בתל השומר! התייעצתי עם חברים שלי שבצבא לגבי תפקידים שמתאימים לי, והרבה אמרו לי שמשקי"ת חוויה יתאים לי מאוד.. ובאמת זה נראה לי דיי נחמד וחוויתי. רציתי לשאול מה אומר התפקיד בדיוק (אם אני צריכה לעמוד מול החיילים ולהרצות או שזה המדריכות עושות), ומה הסיכוי למתנדבים להתקבל לתפקיד כזה, ואם אפשר לקבל אותו בבסיס סגור. תודה ויום טוב

hillator

New member
ככה

לגבי התפקיד אין לי מושג הדרך הכי טוב זה להריץ חיפוש בגוגל מה שמצאתי על זה באתר לשכת גיוס http://www.aka.idf.il/giyus/kadatz/?CatID=58611&DocID=65451&sideScroll=0 לגבי מתנדבים: 1. זה תלוי אם רופא תא מתנדבים יחשוב שאת יכולה לעמוד בקורס בהתאם למגבלות הרפואיות. 2. בהתאם לנתונים שלך(קבא ודפר) בסיס סגור- אפשר בהתאם למגבלות רפואיות כלומר חולה סכרת לא יכול להיות בשיבתה כי זה רחוק מבית חולים. אם יש לך פטור לינת בית אי אפשר בסיס סגור אלא אם רופא תא מתנדבים יחליט לוותר על הפטור

bbar3

New member
הלינק

הלינק של הלשכת גיוס לא נפתח לי.. יש מקום אחר שאפשר לראות את זה? ואם אני לא חולה בסכרת, הסיכוי שיתנו לי בסיס סגור הוא טוב? כי אני ממש רוצה..

sm252

New member
מחר את ניגשת לרופא?

כי אז פשוט תחכי למחר ותדעי בעיות שונות גוררות פטורים שונים(גם אם הקישור אצלנו לא נראה הכי הגיוני)

hillator

New member
ככה

חיפשתי בגוגל תריצי חיפוש זה באתר של לשכת גיוס ולגבי בסיס סגור סכרת הייתה דוגמא אחת שעלתה לי בראש. אני לא רופא ולכן אני לא יכולה לענות לך על השאלה הזאת. כל מתנדב מקבל פטורים שאינם ניתנים לשינוי מרופא תא מתנדבים והם נועדו בראש ובראשונה להגן על מצבו. למשל אם מישהו אלרגי לאגוזים סביר להניח שהוא אינו יכול לאכול אוכל צבאי, ברור שאי אפשר לשבת אותו לתפקיד באמצע שום מקום. בועדת ההתנדבות שלך רופא תא המתנדבים קבע לך פטורים? לפי זה אפשר לדעת. בגדול יש מגוון רחב של בעיות רפואיות שבגינן מתנדבים לצה"ל ובשביל שאף אחד לא יסכן את עצמו יושב רופא בתא מתנדבים ובודק כל מיקרה לעומק.

למעלה