תפקידים

maayanbu

New member
תפקידים

היי אני די חדשה פה אז אני אשתדל לנסח ברור שאולי תוכלו לעזור לי
אז ככה אני בת 19 וחצי ובגיל 17 וחצי אושפזתי לחודשים בעקבות מחלה בטנית שלא כלכך זיהו הדבר היחידי שבאמת יודעים זה שהיא התקפית
מאז ומעולם הייתי מורעלת ורציתי קרבי בגיל שהמחלה פרצה כבר הייתי עם תאריך גיוס מסודר והכל הייתי אמורה להתגייס להדרכת חר"פ (חובשים קרביים ואז הדרכה)
ואז התחיל הבלאגן ,שנה דח"ש במטרה שיעבור ואני אתגייס רגיל .בסופו של דבר הוחלט לתת פטור רפואי ,ברגע שהוחלט מתן פטור דיברתי עם עמותה לשירות לאומי והתחלתי שירות עם נוער בסיכון
אחרי 8 חודשים עזבתי את השירות הלאומי.עכשיו הגשתי טפסים להתנדבות כי החלום שהיה ונשאר זה היה לעלות על מדים (הסיבה העיקרית לעזיבת השירות לאומי)
אז ככה ,ביום שני יש לי וועדה רפואית וראיון אישי
אשמח לקבל קצת עזרה בנושא התפקידים כמו שאמרתי תמיד רציתי קרבי !! מה התפקידים הכי קרביים שאפשר להגיע אליהם ?
הריי בעיקרון זה רק תפקידים עורפיים לא?

חשוב לציין ,אני בכושר ברמה גבוהה עם המון מוטיבציה והמון יכולות ,הדרכתי בכל צורה אפשרית ,השאלה אם משהו מזה יכול לעזור לי ?
תודה רבה :)
מעיין

Run for a Fall

New member
היי

קשה קצת להגיד מה התפקידים הכי קרביים שאפשר להגיע אליהם - בסופו של דבר הכל תלוי בבעיה הרפואית שלך ובהחלטת רופא תא מתנדבים . אני רואה שאת מאוד אוהבת הדרכה - אולי תפקידי הדרכת חי״ר יעניינו אותך ? יש מגוון תפקידים כאלה, רק צריך לוודא שאת כשירה לכך מבחינה רפואית. בהצלחה!

Run for a Fall

New member
כמו שאמרתי

הכל תלוי בבעיה הרפואית.... פשוט נראה לי סביר יותר שיאשרו למתנדב הדרכת חי״ר מאשר שירות קרבי כלוחם חח... שוב לא סגור על זה, נתון לשיקולו של הרופא!

נ ו ע ה 12

New member
בדיוק אתמול הייתה כתבה בעיתון

על מתנדב לוחם, וכתבו שיש סה"כ עשרה כאלה בצה"ל. שכחתי לצלם...

maayanbu

New member
תודה

תודה רבה לעונים , התחלתי תהליך נראה מה יצא מזה בסופו של דבר
בכל מקרה אני שמחה שלא ויתרתי על החלום להתגייס ולמרות שעשיתי שירות לאומי אני אלחם על זה..
תודה לכולם אעדכן בהמשך

mizmai

New member
תפקיד ביחידות מיוחדות

אם את מעוניינת בהדרכת חי"ר יש במגלן ושלדג תפקידעם כאלה. תפקיד מאוד משמעותי ומספק, המון ת"ש למתנדבים ויחידה קרבית עם הווי קיבוצי ואנשים מדהימים!
אני מתנדבת ומדריכת לוחמים במגלן :)
תפקיד מדהים וממליצה מאוד !!!

בהצלחהה

למעלה