תפקידי התנדבות + קורס נתמ"מ

תפקידי התנדבות + קורס נתמ"מ

אהלן חברים, אני חדש בפורום. בן 18, מסיים יב', חולה קרוהן ומתנדב. יש לי קבא דפר 56 90 ופרופיל 25. שיבצו אותי לקורס נתמ"מ (ניהול תשתיות מערכות מחשב) שכרגע לא ממש נראה לי מעניין במיוחד. אשמח לכל חוות דעת/מידע על הקורס, ובנוסף להצעות של תפקידים נוספים ומעניינים, אפשר גם בתחומי מחשוב אבל לא בתחזוקת שרתי מחשב אלא יותר לאיזור הלוחמה האלקטרונית, תפקידים בעירוב השב"כ או משרד הביטחון, תפקידי מודיעין מעניינים וכל דבר אחר שיש לכם להציע. תודה מראש

liavavraham

New member
ברוך הבא

היי,

האם כבר אושרה לך ההתנדבות?

אני יכול להגיד לך שדווקא קורס נתמ"מ נחשב ליוקרתי, וזה באמת קורס מעניין. אני מכיר ושמעתי על הרבה שעשו אותו, וזה תורם רבות באזרחות.

יש מגוון תפקידים בתחומי המחשוב. אם מעניין אותך, יש תפקיד של מנהל רשת מחשוב, שזה בעצם מתן תמיכה למשתמשים, בתחום המחשב, מערכות הפעלה ויש גם לא מעט התעסקות ברשתות. תפקיד מאוד מעניין ומהנה.
אני משרת בתפקיד הזה ואני יכול באמת להגיד לך שאני נהנה בו ולומד המון.

מצרף לך מספר קישורים לתפקידים שונים.

בהצלחה!

התנדבות נתמ"מ

ההתנדבות כבר אושרה לי, ובקרוב יהיה לי תאריך גיוס.
אחרי סיום קורס נתמ"מ לאן אני יכול להשתבץ ? (8200, חיל אוויר, חיל ים וכו'...)

liavavraham

New member
שיבוץ

לאחר סיום הקורס, השיבוצים הם בפיקודים (פיקוד צפון, דרום וכ'ו), חיל הים, חיל האוויר ועוד מספר מקומות.

hillator

New member
תשובה

שיבוצים בכלל חילות הצבא, בגדול אתה מנהל רשת מחשב ממה שאני מכירה זה לשמש כאנשי הפעלה ותיקון למחשבים. יאני אתה נגיד בפיקוד צפון ומישהו שם צריך שיתקינו לו אופיס אז אתה מתקין. למישהו אחר לא עובד המחשב אז אתה מתקן וכדומה

dorchuk3

New member
אני מדבר בתור אחד שעבר את הקורס

אם אתה מתחבר לכל הקטע הזה של מחשבים אתה תהנה בטירוף, כאחד שעבר את הקורס אתה תכיר חברים שיהיו חברים שלך לכל החיים,
אתה תוכל להשתבץ ל - ממר"ם , חיל אוויר, מודיעין, חיל הים, או אחד משלושת הפיקודים.

קורס מעניין ומהנה בטירוף אתה לא תצטער !
אם יש לך שאלות שאל..
בהצלחה אחי

למעלה