תפקידי מיחשוב למתנדבים

idan08

New member
תפקידי מיחשוב למתנדבים

היי,
אני כרגע בחיפושים אחר תפקיד. תא מתנדבים קישר אותי ליחידה הטכנולוגית של חיל המוידעין, שם עברתי ראיון, ומצאו אותי מתאים לתפקיד בתחום החומרה. הבעיה היא שאני לא כ"כ מעוניין בחומרה, והרבה יותר קורץ לי תיכנות. הידע שלי בתיכנות הוא 5 יח"ל וזהו, ככה שבעצם השפה היחידה שאני יודע טוב היא C#. כשהייתי בראיון אמרו שזה לא מספיק כי היחידה הספציפית הזו לא מעבירה קורסים ולכן צריך להגיד עם ידע מוקדם נרחב יותר. מכאן השאלה שלי, יש איזו יחידת מיחשוב שכן מעבירה קורסים בתיכנות ומוכנה לקבל מתנדבים? ובכלל, יש הצעות לתפקידים שאבקש מהתא מתנדבים?
תודה רבה.

Run for a Fall

New member
היי

ממה שיצא לי להכיר רוב קורסי התכנות נמצאים תחת חיל תקשוב - בממר"ם (שכידוע סגור למתנדבים לצערי), שם מעבירים גם קורסים לכאלה בלי ידע מוקדם.

לא יצא לי לשמוע אישית על קורסי תכנות נוספים בצבא. כדאי לשאול גם בפורום מתגייסים/סדירים.

קודם כל אני מציע להפנות את הבקשה למדור מתנדבים שאתה מעוניין בתפקיד בתחום התכנות (אולי יוכלו למצוא משהו ספציפי יותר). במידה ולא אפשרי, הייתי מציע לשמור על ראש פתוח, בכל זאת יש המון תפקידים מובחרים מאוד בתחום המחשבים בצבא שלא כוללים תכנות אבל כוללים דברים משמעותיים ומעניינים מאוד. אני מבטיח לך שאם תגיע לתפקיד בתחום המחשבים ביחידה מובחרת אתה תהנה מהשירות גם אם לא הוא בדיוק עוסק בתכנות.

הרבה תפקידים עוסקים באופן עקיף בתכנות ובמחשבים ולכן כדאי לבדוק מספר כיוונים.

לגבי הצעות ספציפיות - אני יודע שיש תפקידים איכותיים רבים בתחום המחשבים בחיל המודיעין, האוויר, הים והתקשוב, בהמון תחומים (חומרה, תשתיות, סייבר וכו'). שווה לברר עם מדור מתנדבים לגבי שיבוץ באחד החילות האלה.

שוב אני מדגיש שחשוב לשמור על ראש פתוח

אני הגעתי לתפקיד שכל קשר בינו לבין תחומי העניין שלי היה מקרי בהחלט - ונהניתי מאוד, התפתחתי וצמחתי דווקא מסיבה זו.
אם יש לך אופציה בכל זאת לעסוק בתחום שאתה אוהב (גם אם הוא פחות ספציפי) אז מה טוב.

עברת על הצעות התפקידים בפורום? אולי יהיו דברים שיעניינו אותך גם כן...
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/default.aspx?forumid=1177&cId=10335

בהצלחה!

yoyo1000000

New member
קורסי המחשבים של התקשוב לא סגורים למתנדבים!

הקורסים של מקצועות המחשב (מה קוראים אותו לפעמים ממר"ם) לא סגורים למתנדבים, אני מתנדב ואני התקבלתי לקורס תכנות... אתה יכול גם לראות פה בפורום של חיל התקשוב שמישהו שאל וענו לו שזה אפשרי
http://www.tikshuv.idf.il/Modules/Forums/Forum.aspx?ForumId=146&lang=HE&FolderId=#.Urq7ttJdXCc

Run for a Fall

New member
חדש לי!

ואני חושב שזה חדש באופן כללי אבל זה מאוד משמח אותי! תודה על העדכון.

עידן - שווה לברר לגבי שיבוץ באחד מהקורסים של חיל התקשוב (מצריך מיונים).

למעלה