תפקיד בצבא

Djentleman

New member
אני מתמודד לתפקיד שנמצא בצמוד למוקד תמיכה במערכות מידע. התפקיד מוגדר כ top user שאמור לתת מענה לבעיות ותקלות במערכות שלא נפתרות במוקד. התפקיד לא תכנותי אלה עובד מול גורמי התכנות בלפתור בעיות ולאפיין שיפורים למערכות.

האם תפקיד כזה נותן אופציות להתקדמות בעולם ההייטק ?

vinney

Well-known member
ואם לא - אז? יש לך אופציות לבחור מהן או שאתה סתם רוצה עידוד מהחבר'ה?

Djentleman

New member
ואם לא - אז? יש לך אופציות לבחור מהן או שאתה סתם רוצה עידוד מהחבר'ה?
יש לי אופציה ללכת לתפקיד הזה שהוא יחסית עמוס אבל אופציונלית נותן לי נסיון, או ללכת לתפקיד אחר משמעותית פחות עמוס שלא קשור לעולם הטכנולוגיה - מתעסק בתכנון משאבים.

השאלה האם התפקיד הזה שווה את העומס כי ייתן לי איזשהו נסיון רלוונטי לעולמות ההייטק?

vinney

Well-known member
דעתי האישית היא שכדאי ללכת לתפקיד היותר עמוס כי זה יתן לך נסיון של עבודה תחת עומס כמו ״בעולם האמיתי״, גם אם העבודה עצמה לא בהכרח תהיה רלוונטית לתפקידים אחרים. אם תהנה מאוד לעשות את התפקיד הזה ותרצה להתמקד בתחום הזה בתור קריירה - אז כן, יש גם תפקידים דומים באזרחות שתוכל לעסוק בהם. אם לא - אז עצם זה שאתה יכול לתפקד בעבודה עמוסה תחת לחץ יכול להועיל לך בכל תחום.

קלייטון.ש

Well-known member
יכול להיות שכן. יש תפקידים שהם לא תכנותיים ואפילו לא מצריכים ידע בתכנות, אבל כן ניסיון בעבודה עם מתכנתים.
יש ניהול מוצר, יש developer advocate, יש תמיכה בלקוחות שמצריכה כושר תיווך בין הבעיות של הלקוח לבין הפרעות האישיות של המתכנתים.

Nuke1985

Active member
זה נשמע לי תפקיד של field application engineer, הייתי מנסה לבדוק איזה כישורים אתה רוכש שם והאם הם רלוונטיים לשוק העבודה, אתה ייכול להסתכל על משרות כאלה כדי לראות מה פחות או יותר זה ייכול להיות ואז לדעת מה לשאול.

למעלה