תפקיד, מד"סים ולינה

Tspike

New member
תפקיד, מד"סים ולינה

שלום אני מתנדב בלי פטורים מיוחדים של משאות וכו' אני משובץ עוד לפני הגיוס שלי (30 ל-12) להיות מש"ק אמל"ח בחיל הים בבסיס שייטת 13 בעתלית - האם מישהו מכיר מישהו אחר ששירת בתפקיד ויוכל להסביר לי קצת יותר במפורט? שנית כל רציתי לדעת אם אני יכול להצטרף בבסיס למד"סים (כושר - אם לא ככה כותבים וזה לא היה ברור) בנוסף הייתי רוצה לשאול על הלינה בבסיס - אני יודע שהנושא נכתב אבל אני גר בחיפה שזה מקום קרוב יחסית לבסיס אבל אני עדיין הייתי רוצה ללון בבסיס, האם אפשר לבקש דבר כזה? צריך טופס כלשהו? תודה מראש

מתנדבת19

New member
לא יכולה לענות לך על השאלה אבל:

טוב לדעת שיש עוד מישהו שמתגייס בתארך שלי ושל עוד כמה מהפורום:) ברוך הבא!

Tspike

New member
../images/Emo13.gif

כן בהחלט נחמד הבנים והבנות בטירונות נמצאים ביחד?

Dizen

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

לא כל כך יודעת לענות לך... יש מד"סים גם בשירות
זה לא דבר שיש רק בטירונות...
בקשר ללינת בית- כמובן שאתה יכול לבקש... השאלה היא כמה תצטרך להלחם כדי שיאשרו לך
בהצלחה
בוקר טוב

Tspike

New member
לינת בית הכוונה לינה בבסיס?

כי אם לא אז אני רוצה תשובה בקשר ללינה בבסיס במשך השבוע

TRANSFER

New member
אנסה לענות[לא מבטיח על הכל]

קודם כל ברוך הבא
לגבי התפקיד בו שובצת[מש"ק אמל"ח]-אמל"ח= אמצעי לחימה לפי דעתי זה תפקיד מעניין ובמיוחד בשייטת 13 בהם יש אמצעי לחימה מיוחדים שהרבה חיילים רגילים לא יחלמו לשמוע עליהם. בתפקיד תעסוק עם כל אמצעי הלחימה שברשות שייטת 13. זה תפקיד משרדי. רוב הסיכויים שלא תעשה קורס אלא תלמד באפן עצמאי, לכן תתכונן לקרוא הרבה ספרים שקשורים בעניין
המלצה- יש מתנדבת בפורום מהמחזור שעבר ששמה שלי[בלק מג'יק] שמשרתת בעתלית, אם תרצה דבר איתה ותשמע על התנאים בבסיס, על הלינה בבסיס וכולי.. בהצלחה.

Tspike

New member
אמרו לי שיהיה איזשהו קורס

אבל אני לא בטוח 100 אחוז

וואו ייעדו אותי לאותו תפקיד!

וגם אני מתגייס באותו תאריך אחי! אממ...אם אני ארצה אני אוכל לקבל את התפקיד הזה, זה עדיין לא סגור. מה אמרו לך על התפקיד?

Tspike

New member
ככה

אמרו לי שאני צריך להיות ער לפיתוחים אזרחיים שיכולים לעזור לצבא ולהבין 100 אחוז את התחום שמציבים אותי בו. - אבל אני לא יודע יותר מידי בעיקרון אתה מתנדב אז להתקבל לתפקיד הזה זה לא קשה כל כך... סך הכל זה מש"ק אמל"ח מתנדב...

dodaio

New member
תשובות לשאלות שלך

לתומר שלום קודם כל שיהיה לך בהצלחה בגיוס ושתהנה מכל רגע. בתור אחד ששירת בבסיס והכיר חלק מהחברה ששירתו באותו תפקיד שאתה מיועד לשרת, אני יכול להגיד לך השגעת לאחלה של מקום וגם מעניין. בקשר לתפקיד עצמו אל תדאג אתה תדע הכל ברגע שתגיע לשם, חלקו אף מסווג אז עדיף שתמתין עד שתגיע לבסיס. בקשר למדס"ים יש לך אפשרות לעשות אותם עצמית יחד עם החברה שם ולבקש מהאחראי מד"סים אישור להתאמן במכון ומדי פעם אתה יכול לשחק כדורסל וכדורגל בבסיס בעיקר אחרי שעות העבודה. הדבר השני, בקשר ללינה בבבסיס לא תהיה שום בעייה אתה רק צריך לדבר עם המפקדים שיהיו לך ולהגיד להם שאתה מעוניין לישון בבסיס, ויש לאמלח מגורי בסיס מסודרים. מקווה שעזרתי לך ושיהיה לך שירות נעים.

Tspike

New member
>ודה רבה

כן, עזרת לי והפגת את החששות שלי בנוגע לגיוס תודה רבה

לגביי התפקיד אני לא יודע

אבל לגביי המגורים, הצבא מנסה לחסוך ואם אתה גר קרוב לבסיס, אז יעשו לך בעיות

black_magic

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני משרתת בשייטת 13, גם כן מתנדבת..וגן כן מחיפה היהי
עוד מישהו שהיה איתי בטירונות מתנדבים משרת שם גם, באמל"ח.. הוא ואני מרוצים מהבסיס.. בקשר ללינה, אם אתה רוצה אתה יכול ללון בבסיס, רוב החיילים בשייטת לנים שם, אני אישית מעדיפה לחזור הביתה כל יום.. אתה פשוט בא ואומר שאתה רוצה ללון בבסיס וכבר מסדרים לך לינה בחדר צפוף עם עוד 4 חיילים (שתהיה בריא
) אשמח לראותך וכמו שאומרים אצלנו, ברוך הבא למשפחת השייטת

למעלה