תפקיד מסויים למתנדב לצה"ל.

misterAmit

New member
תפקיד מסויים למתנדב לצה"ל.

שלום אני עמית

מיולי האחרון סיימתי בית ספר ועוד מעט אני חוגג שנה לאישור ההתנדבות.
מאוקטובר אני עובד עבודות מזדמנות ואחרי 5 תאריכי גיוס שונים שכל פעם שינו לי קבעו לי את חודש מאי.
שבוע שעבר קיבלתי הודעה שאני לא אמשיך את המיונים ליחידה מודיעינית וכרגע אני מעוניין לקבל עוד מיונים ותפקידים
העוסקים בעיקר בגרפיקה ידנית, גרפיקה ועיצוב ממוחשבים,(אולי ציור ופיסול), שרטוט, ועם גישה גבוהה למחשב לתוכנות Adobe בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור,
גישה לשפה האנגלית והכי חשוב רוצה ללבוש מדים.

תודה לכל עצה והצעה, יום טוב ...

Queen Erised

New member
יש הרבה מתנדבים בתפקידים כאלו,

תגיד לתא מתנדבים שאתה מעוניין בגראפיקה והם ידעו להכווין אותך. אני הייתי מציעה גם ליצור קשר עם תא מתנדבים של חיל האוויר
בהצלחה!

AngeL108

New member
היי

היי אני צלמת ואחראית מולטימדיה, אני נחשבת כצלמת צבאית אבל אני גם מתעסקת המון בגרפיקה, עריכה, ובתוכונות Adobe.
אני נלחמתי להגיע למקום שלי, חיפשתי קשרים ואנשים, והתקשרתי להמון מקומות ושלחתי מיילים ליחידות שונות שמתעסקות במולטימדיה. יש שני סוגים עיקריים של יחידות שמשלבות את זה, יחידות כמו דובר צהל, במחנה, ביטאון חיל האוויר, הב"ט, ויש אפשרות אחרת שהיא להיות קשור למולטימדיה בבסיסים שהם כביכול לא קשורים לנושא אבל צריך שם מישהו שמתעסק בזה למשל בשביל לערוך תמונות, קליפים, הזמנות, תעודות וכו'. אני מאוד ממליצה לחפש מיילים, טלפונים, ופקסים של יחידות שונות ולהגיש בקשה לשרת אצלם בתפקיד המסויים שאתה מעוניין:) אם יש לך שאלות אשמח לעזור

למעלה