תפקיד משמעותי

ihaveadog2

New member
תפקיד משמעותי

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם.
התמיינתי למאבחנת פסיכוטכנית אך קיבלתי את ההודעה שנכשלתי במיונים (אני באמת תוהה למה, כי היו שם רק שאלונים כלליים וראיון, לא מבחנים, אבל את הסיבה כנראה לא אדע לעולם...). הכישלון הזה ממש מצער אותי כי מאוד רציתי את התפקיד וגם נראה לי שהוא מתאים לי יותר מכל תפקיד אחר ובגלל זה שמתי אותו במקום הראשון בשאלון העדיפויות.
לפני זה עברתי בהצלחה את המבחנים למסלול אופק אך בראיון אמרתי שאני לא מעוניינת במסלול הזה.
לפי מה שקראתי הבנתי שלרוב מקבלים רק זימון אחד לתפקידים דורשים מיון נוסף ואם נופלים אז מקבלים תפקיד מרשימה של תפקידים שלא דורשים מיון.
יש לי נתונים גבוהים (קב"א 56, דפ"ר 90, פרופיל 97), מאוד חשוב לי לשרת בתפקיד משמעותי ורציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי בכל זאת לקבלו.
תודה לכל העונים!

bluegreyeyes

New member
מכיר את המצב שלך

גם אני הייתי במצב דומה. מה תאריך הגיוס שלך?

בעקרון, אין מגבלה על אפשרויות המיונים שלך, אז אפשר לכתוב מכתב בקשה לכל תפקיד שאת מעוניינת בו, בצירוף המלצות אם אפשר, ולנסות לקבל מיון אליו, ובתקווה גם לעבור.

ihaveadog2

New member
תאריך הגיוס שלי ביולי

שאלון העדיפויות שלי היה ממש טוב ובחרתי כל מה שרציתי. האם במכתב למיטב כדאי לבקש תפקידים אחרים או רק לבקש עוד מיונים לפי הבחירות הקיימות?
אילו המלצות כדאי לצרף?

bluegreyeyes

New member
האמתי

את יכולה לבחור איך שבא לך, אבל תפקיד שהופיע לך בשאלון ההעדפות יותר סיכוי שיאשרו לך מיון אליו, ועדיף למהר למה הזמן שלך אוזל במהירות.

ההמלצות צריכות לבוא מגורמים שמלמדים אותך (מורה/מחנך/יועצת/מנהל) והכי עדיף מגורם רלבנטי אם אפשר (מורה למחשבים בשביל תפקיד במחשבים וכו)

למעלה