תפרגנו לאהרונה!

לא יודעת עפ"י מה, ומי, בוחר לפרסם בתפוז,

יכול להיות שזה תפוז עצמו מפרסם, ולא הפורום... אבל באמת לא שמתי לב שזה היה שם (אני בד"כ מתעלמת מהודעות תפוז)... כמובן שזה לא פשע, פשוט לדעתי, הצבעות כאלה נהרסות אם זה מפורסם בפורומים אחרים - ככה אוטומטית יש קידום של כל האומנים שכבר יש להם פורום... ואם כבר, אז אפשר פשוט לספור כמה משתתפים יש בפורום רונה קינן, כמה בפורום של דנה ברגר... ולהשוות.

גם ההצבעה הזאת וגם הפורום הזה נועדו

יותר לכלל הכותבים והקוראים בתפוז אפילו אם בד"כ את לא כותבת בפורום הזה. זה לא כמו שאת לא פעילה בכל פורום אחר ואז את באה ומשפיעה. זה פורום רוק ישראלי ונראה לי ששם יש המון אנשים שבאים לכתוב ולהשפיע חד פעמית כזה. דבר נוסף, לגבי זה שההודעה הזאת פורסמה בעמוד הראשי של תפוז, אני חושבת שמנהלי פורומים פונים לתפוז לפרסם את ההודעות של הפורומים ולא להפך. אבל זה משהו שאני לא בטוחה בו, רק נראה לי. והמטרה של המצעד הזה בפורום רוק ישראלי זה שכמה שיותר אנשים יבואו להצביע ודווקא בגלל זה המצעד הזה פורסם. ועוד משהו לגבי זה שכתבת שגם ככה זה לא ישפיע, לדעתי במשהו זה כן משפיע כי אולי אנשים שעוד לא שמעו את רונה או כל זמר אחר פתאום נחשפים ככה לאמן.... אז זה כן משפיע ואפילו מאד. אם זה בכל זאת לא נעים לך אז סבבה, אל תיכנסי להצביע. אבל לדעתי זה בסדר גמור ואין שום סיבה שלא.

../images/Emo45.gifזה בסדר,אני מבינה שזה כנראה מין שגעון שלי

פשוט ניסיתי להסביר אותו. אז אני אמשיך לא להצביע (כנראה), ואתם תמשיכו להצביע...

למעלה