תפרחת חיתולים

limori

New member
תפרחת חיתולים

שלום בנות, אתמול היתי בייבי סיטר לבן של חברה שלי בן 8 חודשים. ילד מדהים שלא בוכה לעולם - תופעה מדהימה. אני מאחלת לעצמי ילד כזה. בכל אופן פתחתי את החיתול על מנת להחליף לו וחשכו עיני. לילד יש תפרחת חיתולים - מעולם לא ראיתי דבר כזה מפחיד. זה ניראה כמו כוויה מדרגה ראשונה. המלצתי לה על דזיטין זה מה שאני זכרתי, האם אתן ממליצות על עוד משהו האם יש תרופת סבתא או עיצות שיכולות להקל עליו? זיכרו נא שאני לא גרה בארץ כף שאין באפשרותי לקנות תוצרת ישראל . תודה מראש לימור

zimes

New member
להשאיר בלי חיתול כמה שיותר זמן

כדי לא למלא את הבית בפיפי - אפשר להפשיט אותו מהחיתול לקראת שינה במהלך היום (ולכסות בחיתול בד נעים ושמיכה חמה). ילדים מתעוררים לפני הפיפי, ויש די זמן לחתל בחזרה. (מניסיון: השגרה הקיצית שלנו -בצהריים- היתה אמבטיה, ציצי, ולישון, בלי להלביש). בנוסף - להחליף חיתול בתדירות גבוהה, אולי להחליף את סוג החיתול, או אפילו לעבור לחיתולים רב פעמיים לתקופה מסוימת - הבד אוורירי. לגבי בחירת משחה - כמו שאת מתארת את זה, אולי זה מצדיק להתיעץ עם רופא, שיזהה מה בדיוק קורה שם.

mor4

New member
תפרחת חיתולים!../images/Emo122.gif

אני לא זוכרת באיזו משחה אני השתמשתי, אבל בכל אופן, מומלץ להחליף חיתולים לעיתים קרובות יותר ולמרוח הרבה הרבה משחה. לאחר כמה ימים זה עובר. בהצלחה!

אמיר.

New member
בדיוק.. והמשחה הכי טובה..

היא פנטן. תוצאת חוץ.. גרמנית .. בררררררררררר אבל אני לא מכליל את עקרונותי הנוקשים על תינוקות !!!!

odeia

New member
לימור,

מפליא אותי שהוא ככה בלי לבכות, אולי אלו כתמי עור ובגלל זה הוא שקט, כי אם אלו היו כוויות הוא היה צורח. ניסית לדבר עם האמא על זה? לא אמרת איפה את אבל יש חברה שמשווקת בהמון מקומות בעולם של חברת וולדה, ולמשחה קוראים קלנדולה נאפי, זוהי משחה שממש הצילה את הישבן והפיפי של הילדה שלי, שגם עברה ימים של כוויות בגלל וויטמין סי שאמרו לי לתת לה כשהיתה חולה. יש גם משחה שנקראת אלוהפרופו או אלוהפרופוליס של חברת: פור אוור ליוינג, גם משחה טובה, שבה אני משתמשת היום כששורף לילדה שלי בפיפי. שטיפות עם מים פושרים בלי סבון לפני חיתול נקי וליבש רק במגע עדין מאוד כדי שלא יכאב לו.

רותי ע

New member
לעידן הופיעה פעם אחת פריחה כמו

זאת שאת מתארת. הוא לא בכה במיוחד אבל זה נראה נורא. משחה רגילה לא עזרה. משחה אנטיביוטית שרשמה הרופאה עזרה מיידית. לכן לדעתי הכי טוב ללכת לרופא..

odeia

New member
רותי, את לא חושבת שהשאלה הראשונה

צריכה להיות - איפה האמא בכל הסיפור?

זה מה שאני שואלת

לאורן הייתה פריחה שכזו והרופא המליץ על שיטפת המקום כל שעה וחצי, ייבוש על מגבת ומשריחת משחה בייבי אגיסטן. עבר תוך כמה ימים כלא היה.\אבל באמת היכן האמא????

יונית ש

New member
באמת ילד מיוחד

גם כואב לו בטוסיק וגם לא בוכה כולי קנאה..
כבר אמרו את כל העצות. אני רק חוזרת לאוורר כמה יותר למרוח משחה להרגעה ולראות רופא. שהתפרחת תעבור מהר ובהזדמנות תשאלי את החברה שלך. מה הסוד שלה? איך הוא כל כך רגוע?

vered4

New member
אגיסטן בייבי

זו משחה טיפולית כשמגיעים באמת למקרה כזה. אפשר לקנות בלי מרשם רופא. אני לא יודעת תחת איזה שם זה משווק בחו"ל.

limori

New member
בנות תודה לכן ואמא שלו מאד חולה

בכל אופן אבא שלו מרח לו דזיטין והיום כל היום הוא היה בלי חיתול והטוסיק היה בשמש ויש ממש שיפור תודה לימור

odeia

New member
שולחת לה איחולי החלמה טובה

ומברכת אותך על היותך כזו בייבי סיטר אוהבת ואכפתית. אשרי ההורים לזכות בך.

למעלה