הזמנתי לבראנץ', 11.30 בבוקר והכרזתי מראש שיהיה חלבי
פתיחה והצלחה גדולה, מומלצת: תבנית פיירקס גדולה אליפטית עם יוגורט 10% (2 מיכלים גבוהים),
על היוגורט פירות יער חצי קפואים (חבילה קפואה), ומעל חבילה גרנולה קצת מתקתקה.
כל אחד קיבל כף הגשה גדולה בתוך קערית קטנה.
הרוב ביקשו תוספת בסוף הארוחה.
אם יש מעט אנשים, עדיף מראש במנות אישיות.
סלמון אפוי במיץ תפוזים ויין לבן
סלמון כבוש - גרבלקס
עלי גפן ממולאים קנויים
לביבות תרד מוגשות עם כף יוגורט עיזים כל אחת
כרובית אפויה ומושחמת בתנור מוגשת עם כף טחינה על כל פרח
קערת רביולי ברוטב פסטו
מגש גבינות: גליל עזים של גד, קשקבל ורוקפור של תנובה (עדינות) וצ'דר
סלט חסות עם כרוב ורוקט
מגש ירקות קטנים שטופים: עגבניות שרי, פלפלונים, מלפפונים
בשלב ב' הוגשו אבטיח וענבים וצלחות גדולות של תערובת אגוזים
שלב ג' שתיה חמה, נשיקולדות ופאי אגוזים (קנויים)
ולבסוף, לפטפטת, גרעינים לבנים.
כל הארוחה, למעט הרביולי ועלי הגפן, היתה קטוגנית
בקינוחים גם הפאי אגוזים.
ישבנו 3.30 שעות.
עונג שבת.
שבוע טוב.
פתיחה והצלחה גדולה, מומלצת: תבנית פיירקס גדולה אליפטית עם יוגורט 10% (2 מיכלים גבוהים),
על היוגורט פירות יער חצי קפואים (חבילה קפואה), ומעל חבילה גרנולה קצת מתקתקה.
כל אחד קיבל כף הגשה גדולה בתוך קערית קטנה.
הרוב ביקשו תוספת בסוף הארוחה.
אם יש מעט אנשים, עדיף מראש במנות אישיות.
סלמון אפוי במיץ תפוזים ויין לבן
סלמון כבוש - גרבלקס
עלי גפן ממולאים קנויים
לביבות תרד מוגשות עם כף יוגורט עיזים כל אחת
כרובית אפויה ומושחמת בתנור מוגשת עם כף טחינה על כל פרח
קערת רביולי ברוטב פסטו
מגש גבינות: גליל עזים של גד, קשקבל ורוקפור של תנובה (עדינות) וצ'דר
סלט חסות עם כרוב ורוקט
מגש ירקות קטנים שטופים: עגבניות שרי, פלפלונים, מלפפונים
בשלב ב' הוגשו אבטיח וענבים וצלחות גדולות של תערובת אגוזים
שלב ג' שתיה חמה, נשיקולדות ופאי אגוזים (קנויים)
ולבסוף, לפטפטת, גרעינים לבנים.
כל הארוחה, למעט הרביולי ועלי הגפן, היתה קטוגנית
בקינוחים גם הפאי אגוזים.
ישבנו 3.30 שעות.
עונג שבת.
שבוע טוב.