תפריט החללית

grmen

New member
תפריט החללית

וואוו איזה פורום מדהים! לדעתי צריך לאכול בבוקר ארוחת בוקר גם מזינה וגם טעימה: טוסט, קוראסון או בורקס, ירקות, פירות וקורנפלקס. בצהרים מנת עוף חשובה מאוד: שניצל או סטייק עם אורז או ספגטי בולונז, שתיה קלה. בערב צריך לאכול ביצה (חביתה, מקושקשת...) וסלט ירקות. אפשר להוסיף גם מזון בריאות כמו יוגורט ופירות להביא ויטמינים. ולחברי הפורום: אם אתם לא מבינים את ההודעה הזאת לא נורא, גם אני לא מבינה אותה.

grmen

New member
חליפות חלל

חשוב שהחליפות יהיו נוחות ופרקטיות חברת "עדיסטאר", חברה פרטית, שפיתחה שימוש בחליפות חלל בשיקום ילדים ובוגרים חולי פי.סי. מתעתדת להגיע בראשית חודש דצמבר לאילת. החברה המסתייעת במומחים רוסיים מלבישה על הילד המתקשה בהליכה חליפת חלל שמטרתה לשפר את תיפקודיו. לדברי המומחים נימצא קשר בין קשיי התיפקוד של הקוסמונאוטים בתנאי תת כבידה לבין קשיי הילדים חולי שיתוק מוחין. הבדיקה הראשונית עולה כ 600 שקלים, הטיפול כ 3000 דולר. הוא נימשך כשלושה שבועות. במהלכו מעמיסים על הילד כ 15 עד 20 קילוגרמים, בסופו, אין פלאים, אבל מבטיחים שיפור מסויים לזמן קצוב. מי שמטופל בילד חולה שיתוק מוחין מוכן לשים את כל הונו ובלבד שתבוא ישועה. הצרה היא שכמו בכל ניסוי פרטי חדש, או קבוצה חדשה, יש הבטחות, יש תקוות ,אבל יש רק מעט הוכחות. הדרישה לממון - היא בדרך כלל קבועה וגבוהה. נכון שיש להעניק לכל מי שעוסק בתחום שיתוק המוחין אשראי פתוח, אבל בבתינו העשיר בנסיונות ובתקוות החלטנו הפעם להמתין ולראות איך פועלת תוכנית הקוסמונאוטים הרוסית ומה תוצאותיה. בינתיים יש באילת רק אמא אחת עם ילדה קטנה ומתוקה ששילמה ונירשמה לתכנית. עיני כל משפחות ילדי שיתוק המוחין- נשואות אליה.

2_be

New member
מעניין ו...

מה מקור הידיעה הזו? עדיין דרוש לי הסבר לגבי ההודעה הראשונה
ו..כמובן, ברוכה הבאה

*GormE*

New member
ולשמירה על הייגינה:

אני ממליצה על משחת שיניים מסוג "אקוואפרש", להסתבן אך ורק בשומן צמחי של עץ האקליפטוס. שיטה נהדרת ליבוש השיער- להוציא את השיער מהחללית, להזהר לא להוציא שום דבר אחר (זו השיטה המהפכנית שלי לדיאטה!) תמיד לשירותכם ג. יפית

למעלה