תפריט המסך OSD בצגים של HP הוא בעברית או באנגלית?

avramlevi

New member
תפריט המסך OSD בצגים של HP הוא בעברית או באנגלית?

אני זקוק לעזרה קצת מוזרה. לצורך עבודת תרגום אני צריך לדעת האם תפריטי המסך של צגי HP שנמכרים בישראל הם בעברית או באנגלית. הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים על כפתורי הכוונון שעל המסך עצמו ולא תוכנות ניהול מסך שמתקינים במחשב או הגדרות המסך של Windows. לא הצלחתי לחשוב על דרך פשוטה לקבל תשובה לשאלה הזו אז חשבתי שאולי כאן מישהו יוכל לעזור. תודה

avramlevi

New member
אני לא גר בישראל

ולכן האופציה של לגשת לחנות לא כל כך נוחה במקרה שלי ולקבל תשובה מ-HP ישראל יכול לקחת כמה ימים ואני לא יכול לחכות כל כך הרבה זמן.
לכן חשבתי שכל אחד מהמתרגמים שחברים בפורום ומשתמש במסך HP מדגם לא עתיק במיוחד יכול פשוט ללחוץ על הכפתור שמולו ולתת לי תשובה מידית שתעזור לי מאד.
תודה לכל מי שטורח להתייחס.
&nbsp

חיפשתי באתרי החברות הגדולות: KSP, אייבורי ובאג.

רק בבאג מצאתי מסכי HP - שני דגמים
במפרט לא מצוין אם יש עברית.
למיטב ידיעתי כמשתמש, מסכי HP אינם נפוצים ופופולריים.
אם לא מאוחר לך, אהיה ביום שני בדיזנגוף סנטר שם יש חנות של באג ואני יכול לנסות לשאול.

udilir

New member
בדיוק השבוע החליפו לי את הצג בעבודה ל- HP אבל לא הספקתי לשחק

איתו. ביום ראשון אוכל לבדוק את זה.

avramlevi

New member
ביום ראשון זה עדיין יכול בהחלט להועיל

(אני צריך לסיים את העבודה ליום שני) ואני אעריך מאד אם תעדכן. אני מניח שאם תהיה לך תשובה לא יהיה צורך לבדוק גם בחנות באג ביום שני, אבל תודה על הנכונות.
תודה לשניכם.

udilir

New member
אז ככה: השפה ניתנת לבחירה מביi עשר שפות, עברית אינה אחת מהן.

הדגם שמותקן אצלי הוא P222va ואת התכונות שלו אתה יכול לראות כאן, התשובה לשאלה נמצאת גם במדריך.

avramlevi

New member
תודה רבה! עזרת לי מאד.

במדריך שיש אצלי יש רק משפט שמודיע שניתן לבחור מבין כמה שפות אבל אין רשימה של שפות.
&nbsp
&nbsp

למעלה