תפריט לדיאטה לאחר לידה מישהי יכולה לתת לי תפריט אני מניקה ויש צורך כל הזמן לנשנש .
L lizilevi New member 11/5/06 #1 תפריט לדיאטה לאחר לידה מישהי יכולה לתת לי תפריט אני מניקה ויש צורך כל הזמן לנשנש .
מ מיקה321 New member 11/5/06 #2 CD המלצה להתעמלות פילטיס? אני רוצה להתחיל להתעמל ומכון הוא לא אופציה אולי אתן מכירות קלטת מומלצת ?
א אתי אתי New member 12/5/06 #3 עדיף להתייעץ עם איש מקצוע לכל אחד יש צרכים שונים, ואחרי לידה בכלל משתנים חוקי המשחק. בעקרון הייתי ממליצה לך לאכול ארוחות משביעות כדי לא להיות רעבה, ולגבי הצורך - להתבונן עליו ולבחון אם זה צורך לאוכל או למשהו אחר (כמו שינה למשל).
עדיף להתייעץ עם איש מקצוע לכל אחד יש צרכים שונים, ואחרי לידה בכלל משתנים חוקי המשחק. בעקרון הייתי ממליצה לך לאכול ארוחות משביעות כדי לא להיות רעבה, ולגבי הצורך - להתבונן עליו ולבחון אם זה צורך לאוכל או למשהו אחר (כמו שינה למשל).
D dekaloh New member 14/5/06 #5 יש לי תפריט יש לי תפריט אבל שמור בקובץ תני לי את המייל שלך אני אשלח לך
L lizilevi New member 20/5/06 #7 תגובה לגבי התפריט שמי ליזי והמייל שלי הוא [email protected] ,תודה רבה לך .