תפר מדלג

עוזיק1

New member
תפר מדלג../images/Emo35.gif

יש ברשותי יוקי תעשייתית מצויינת,השבוע היא החלה לדלג בטירוף,החלפתי את המחט כמה פעמים,אך זה לא עוזר. מישהו יודע מה עושים???????

גם לי זה קרה

מביך מאוד שתופרת עם מכונה תעשיתית ונסיון של קילומטרים של תפירה הרכבתי את המחט בתעשיתית כמו במכונה ביתית והתחיל לדלג על תפרים. עד שהאירו את תשומת ליבי. ההשחלה בתעשיתית היא משמאל לימין שים לב לכיוון המחט כמו כן שהרגלית תהיה מחוזקת כהלכה ונקיון גם יעזור

עוזיק1

New member
תודה לכולם על התגובה המהירה../images/Emo140.gif

אך זו לא ההשחלה ולא מתח החוט ולצערי גם לא כיוון המחט,חשבתי אולי להחליף את סוג המחטים,מישהו מכיר סוג מומלץ במיוחד????

אני חושב שהיא התכוונה ל"מקוק" שהוא ע"פ מה

שידוע לי, נקרא גם הבוכייר, בית הסליל התחתון שבמכונתך
ובבדיקה היא התכוונה שתבדוק אם יש שם חוט שתקוע, אולי זו הבעיה...

אוקיי, אוברלוק.

בדרך כלל כשאוברלוק תעשייתית מתחילה לדלג זה בגלל שאחד החוטים מושחל לא נכון, ולא מפני שהמחט קהה. נסי להשחיל את כל החוטים מחדש, אחרי ניקוי יסודי בלחץ אויר. זו שלי נוטה לגהק דווקא כשיש בעיה בהשחלה של החוטים העוטפים, ולא של חוט המחט.

שש שבע

New member
אז ככה, אם זו אוברלוק

אז קח את המכונה לטכנאי, קרוב לודאי שאחד הגרייפרים זז חלקיק מילימיטר מהמקום, והוא צריך כיוון, ויתכן שצריך להחליף גרייפר, אם נשחקף או נשבר השפיץ (גם זה קורה אחרי שתופרים הרבה בדים עבים, או נתקלים בעצם חזק בתפירה, כמו סיכה, חרוז וכו'). וזה לא דבר שאפשר לראות בעין אלא אם יש לך מכונה זהה להשוואה. וכל זה בהנחה, שניקית, החלפת מחט, ובדקת השחלה כמו כל העצות כאן. אגב הגרייפר במכונת אוברלוק, הוא הלשון הזו המחודדת שדרכה עובר חוט ... בתעשיתית יש לפחות שניים כאלה, בביתי, לפחות אחד...

שש שבע

New member
ועוד משהו

לפעמים התפר מדלכג רק בחלק מהבדים, וזה לא כיון או גרייפר פגום, לפעמים זה פשוט סוג הבד,..

הדור

New member
אם זה אוורלוק ,תראה איזה חוט מדלג

ושחק עם גלגל המתיחה,רק לאט ובזהירות!!!!!!!

עוזיק1

New member
טוב,נפתרה הבעיה,מסתבר ש...

המכונה שלי לא אוהבת כל סוג של מחט.ויש לציין שניסיתי את הסוגים היקרים ביותר.לבסוף,מצאתי את המחטים שפעם היו נפוצות יותר (תקועות בפלסטיק אדום)והבעיה נפתרה.שוב תודה לכולם על הרצון הטוב לעזור.

למעלה