תפשתי רגע להכנס

תפשתי רגע להכנס

לא נעלמתי עברנו תקופה לא פשוטה!!!!! גם בעלי עדיין לא מצא עבודה !! גם הילדים עברו תקופה של לחץ חטיבת הבניים פה מאד שונה רמה מאד גבוהה רמת הציפיות מאד גבוה כמות החומר הנלמד מאד גדולה אני יושבת שעות לפרק עבור הילד לעברית את החומר ממש חומר של של י מאד לא משקף את ארה"ב הבן הצעיר נכנס לתקופה של לחץ והיה עלינו לעשות חשיבה להוריד קצת מהשילוב ולעבוד גם יחידני היה גם שינוי של סייעת כי הראשונה הסתבר שהיתה בהריון והחליטה לעזוב והיה עליו שוב להסתגל לדמות חדשה שהיה עליה שוב ללמוד איך לעבוד ואיך להפעיל אותו בשילוב לילות לא ישנתי ואני גם עובדת 7 ימים בשבוע לא ציורית באמת בפועל בשבתות וראשון אני עובדת חלק עם ילדים חריגים אחד על אחד ובראשון במערכת היהודית ובשבוע בבית ספר בכתת ליקויי למידה0 אחד מבנתי הספר האחרונים בהם יש כתה כזאת ויש דמות שם שהמפקחת מפחדת מהנזק שהיא עושה) ולכן אני עובדת שם לאזן ולעבוד על חשבון וגם להכנס לכל השילובים של הילדים בכתות הרגילות מאד יכול להיות שחלק ממה שקרה זה שהילד רגיל שאני מובילה אותו לבית הספר ומקבלת את פניו וחל שינוי אני יוצאת מאד מוקדם וחוזרת שעה אחריו אתם מתארים לעצמכם שיש את רגשות האשם האם המחיר שווה אבל אני חייבת להכניס משהו הביתה השבוע האחרון המצב חזר קצת לקדמותו ומשתלב בחזרה בחלק מהשעורים ממשיך לעבוד על כל החומר האחר אחד על אחד ואני תקווה שעד סוף נובמבר יחזור לתוכנית רגילה אני ממש מעריצה אותו הוא לומד כל כך יפה אנגלית וקורא יותר ויותר בקלות בערב אני שומעת אותו עם בני בחדר האח הבוגר (13) מדובב אותו לענות באנגלית ולשאול שאלות באנגלית ממש חוויה ליבי יוצא אליו, מה הוא צריך לעבור על מנת שתהיה לו את הזכות לראות אנשים בסביבה שמעריכים את ההתקדמות שלו הסביבה פה תומכת בו ואנחנו בוודאי כאשר אני קוראת את הכתבה שחני העבירה וחברה שלי בשמחה מודיעה לי שמהרווחה היא מקבלת כסף ללובס ABA ואני יודעת כמה היא מוציאה לחודש הבעל שלה מבלה 5 ימים מהשבוע בחו"ל לעבוד כדי לממן את כל זה חברה מחו......מתי יהיה שינוי !!! בעוד חצי שנה אנחנו אהיה במעמד שנוכל לקבל מהבטוח לאומי כסף נוסף לטיפולים ( לשעות של הפעלה לצרכים שוטפים) מקבלים כ 20000$ לשנה לילד פדד גם בתפקוד של הבן שלי , יכול להיות שבגלל שאין לנו משפחה כאן נקבל סכום גדול יותר אתם מאמינים ואנחנו אפילו לא אזרחים רק תושבים (עם ניירת חוקית) אני מאד מקווה שאוכל לתת לו שוב את הרכיבה ויש כאן תוכניות מצויינות של תרגולים חברתיים אני רוצה גם ללכת לקבוצת תמיכה כי גם עם כל האופתימיות ,עברנו ארץ אני תמיד רוצה להיות בתמונה מה אפשרי מה אחרים עברו ומה עשו למען הילדים ולהם כאן יש יותר התנסויות כפי שהבטחתי לזהבה ,בפעם הבאה דיאנה אני אסכם את הכנס שהיה לפני שבועיים בנושא THEORY OF MIND אשתדל להשאר יותר בקשר טוב היה להכנס ולראות את מה קורה עם כולם

Diana M

New member
אסנת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif בדיוק אתמול חשבתי

עליך והיה בכוונתי לכתוב לך מייל. תארתי לעצמי שאת עסוקה מעל לראש בעבודה החדשה ובהתאקלמותו של הנער בבית הספר החדש. שמחה מאוד לשמוע עדכונים ולדעת שלמרות שקשה "העגלה" בכל זאת ממשיכה לטפס במעלה ההר. דעי לך שאת חסרה כאן. אנחנו נמתין בסבלנות עד אשר הדברים יתחילו להסתדר ויתפנה לך זמן גם עבור הפורום. חיבוק חם לכולכם

למעלה