תפתחו ב-23:25 ערוץ 22

handlessman

New member
תפתחו ב-23:25 ערוץ 22

דויד מתארח בתכנית "מרגיש בבית" (אחרי מועדון לילה)

handlessman

New member
אני הקלטתי...

אבל זה בוידאו... אבל זה לא יהיה כזה מסובך, למרות שאם זה היה ב-DVD זה היה יכול להיות הרבה יותר נוח

YulaShpil

New member
ראיתי - מקסים!

סליחה, לא היה לי מחשב כל הסופ"ש, ורק עכשיו אני נכנסת. היתה תכנית נחמדה מאוד, רק לא חשבתי שזה הוקלט כ"כ מזמן. ימי ייחצון "פארקינג קומפלטו" - זה כבר נחשב הסטוריה פה
אבל לפחות דויד עומד במלה שלו, ואכן נפתח יותר לקהל המקומי כאן, ומשלב שירים שלו בספרדית ובאנגלית בהופעות.

handlessman

New member
היה ממש יפה... בחרו שירים יפים...

מי שם לב לבסיסטנו היקר, בן הנדלר, כשהיה את "זה הכל או כלום"? אולי לא קשור, אבל אני חייב לציין שהוא פשוט סוס... אחד הבסיסטים... פשוט רואים שהוא מתחבר עם הכלי... גם היה שיר אחד, שבעצם אף פעם לא שמעתי עליו, "הריגוש חלף" או משהו... ועוד משהו, אם מישהו הבחין ברמזים, היה אפשר לראות שהתכנית צולמה די מזמן, כי חמי רודנר דיבר עם דויד על פארקינג בקטע של "הוא יצא לא מזמן בספרד, ובימים אלה הוא יוצא בארץ"... וגם לקראת סוף התכנית, כשדויד ישב עם חמי בבית הנוכחי שלו, הם דיברו על זה שזה היה הבית של אמא שלו שרונה ז"ל (שנפטרה בקיץ שהיה חצי שנה לפני יצאתו של פארקינג... אז הכל מסתדר), ושעכשיו הוא גר שם. בקיצור היה אחלה, גיליתי מלא דברים חדשים... נו מי עוד ראה???

romens

New member
הייתה תוכנית קצוות

חח הייתה אחלה תוכנית.... ומה בקשר למפגש?

popikon23

New member
אני ראיתי!!

איזה חמוד דיויד!!!! חשבתי שאני יודעת עליו הכול אבל גיליתי שלא, לא ידעתי שהוא היה בפנימייה דתית בנעוריו. וחוץ מזה, מה שלום כולם? התגעגעתי אליכם

glitter8

New member
הלו קרן

אנחנו בסדר! איפה את?? גם לי היה יחסית חדש העניין עם הפנימיה למרות שזה כתוב בכרטיס שלו במומה. אהבתי את הקטע שהוא אמר שקשרו אותו עם התפילין לעץ... טוב, נו, מה אני אגיד? שזה מעלה אסוציאציות?? עזבו ..יש לי חום גבוה... מה חדש אצלך? איך החיים?

למעלה