תפתחו יומנים

greendayruls

New member
קרדיט ? P:

אני הבאתי לאפרת את המידע . יאי , עוד שנה וחודשיים ! ממש מעט X:

greendayruls

New member
אה ושכחתי ...

האתר שלי היה הראשון שפורסם בו המידע בארץ . לכן , המידע בלעדי לגרין דיי רולס ! www.greendayruls.tipo.co.il !

דור תהיה בשקט

אין סיבה שאתן לך קרדיט אם אתה לא בפורום בכלל. ותפסיק לפרסם את האתר שלך בכל מקום!

l i o r a n g e

New member
פח,

ואני גם אאמין לאתר בטיפו

דניתיי16

New member
סופסוףףףף

גרין דיי בארץ!! =]] יש שנה לחכות אבל היא תשתלם :) נצטרך לפרסם את זה עוד פעם ככה כמה חודשים לפני שנוכל לקנות כרטיסים.. טוב מה אני מדברת?!?! עד אז...
אני מאושרת
היום הזה התחיל ונמשך טוב והוא נגמר אפילו עוד יותר טוב עם ההודעה הזו!

F i n k

New member
שקר

חשבתם על לבדוק לפני שאתם מפרסמים? הרבה אנשים שם אמרו שהאיש שפירסם את התאריכים האלה הוא שקרן. וחוצמזה, להקות לא קובעות תאריכים לשנה אחרי.

בטח שהם כן

בסיבובי הופעות האמנים יודעים מראש חודשים לפני,ושנה לפני. וזה מופיע באתר של דה יוזד...אז?

F i n k

New member
לא הם לא

זה הפורום של האתר של דה יוזד, פורום שכל אחד יכול לכתוב בו. ואיך גרין דיי יכולים להופיע לפני שהם יודעים בכלל מתי הם מוציאים אלבום? הם אמרו שזה יהיה לא לפני 2008, שזה אומר שזה יכול להיות גם 2009. "He is fucking shit at making these fake tour dates up becuase to make them slightley beleivable he cant even get put the right dates in. he'd want to make them beleivable so people didnt realise straight away that it was a stream of bullshit, and actually thought the used would be playing the gigs near them." "he doesn't do it specifically to trick all the 13 yr olds, he does it because he'd like to work for a huge booking agency one day. he might now, I don't know. so he demonstrates his love for booking tours by "booking" fictional tours. he's been doing it since 2002" "I saw him once posting tour dates for like 5 albums in advance." כל מה שצריך זה לרדת קצת בדף ולקרוא.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifבתאריך שאני אחגוג 14!!!

אני מתה #*$^*_)*)*%^@)()*%@#(^)*#@ שניה אני עוד בהלם..

miss rocker

New member
יומיים אחרי שאני אחגוג 15 !!

אעאעעאעאעאע!!! בילי יש'רמוטוון!! תעשה ליי עיפרון עיניים XDDDD

לא הייתי בונה על זה. ../images/Emo163.gif

אין לדעת עד כמה האתר הזה אמין, ועד שלא תצא הודעה רשמית מהאתרים של גרין דיי ודה יוזד, לא הייתי מתחילה בחגיגות.

stifler3

New member
יאוווווווווווווו ישששששששששששששששששששששששששש

הגיע הזמןןן איזה תותחיםםם

bar167

New member
הרבה אנשים אמרו לי שהם באים לארץ בנובמבר!!

זה נכון?? בבקשה תגידו שכןן!!
*ואני יודעת שכתוב בכניסה לפורום שלא לפתוח שרשורים בנושא אבל שמעתי את זה מהרבה אנשים אז חשבתי שבטח אתם תדעו

למעלה