תפתחו רדיו ירושלים עכשיו...........

moranush86

New member
תפתחו רדיו ירושלים עכשיו...........

101 fm עוד מעט מוטי פרנסיס ידבר עם יוסי........... מישהו שומע??? לפתוח רדיו עכשיוווו

moranush86

New member
נו?? מישהו שמע???

אני מבינה שלי זה שאין תגובות אף אחד לא שמע... טוב אז הם דיברו על הדיסק, על שהוא ייצא באמצע יוני כי יוסי רוצה לחכות עד סוף העומר, על שירי מימון והארוויזיון, על הסינגל החדש והאחים הקצינים שלו, ועל האתר שיעלה שבוע הבא בעזרת ה', ומה עוד מה עוד...זמו אני חושבת אהה ועד הקליפ שאוטוטו ייצא בעזרת ה'... זהו בעיקרון... בטח מוטי פרנסיס יכנס היום לפורום או משהו...

אני שמעתי טיפה...../images/Emo125.gif

בתוכנית 4 על 6, היום לשם שינוי מוטי מגיש את התוכנית, יצא לי באוטובוס לשמוע חלק קטן....

yo bo yo

New member
היי מורן. קודם נשמי עמוק, נשמע כאיל

ו רצת במעלה המדרגות , הסתבכת עם המפתח בכניסה לדלת , רק כדי לבשר לנו כאשר התקשרנו אלייך שיוסי יהיה ברדיו ירושלים. עכשיו משנשמת ואת רגועה (הכל באהבה כמובן) אני יכולה לבשר לך שאני לפחות שמעתי את התוכנית עם מוטי פרנסיס המתוק והמקסים, ויש לי אפילו להוסיף שיוסי נתן תאריך לצאת האלבום השני ואמר שלקראת השבוע השני של יוני(בערך ה-15 ליוני) ואמר שזה סימבולי מכיוון שגם האלבום הקודם יצא ב-16 ליוני. הוא הודה לעיר שלו ירושלים(האחת והיחידה) שבזכותה הגיע למקום השני בקדם אירוויזיון והוסיף שהוא מאוד גאה בעיר הזו. עוד הוא פירגן המון המון לשירי מיימון(כמה טיפוסי ליוסי לפרגן לכולם- רק על זה מגיע לו המוןןןןןןן) ומכאן גם אני רוצה לשלוח בהצלחה לשירי שמייצגת אותנו מחר בחצי הגמר ומקווה שהיא תעלה אותנו אל הגמר הגדול, וגם אם לא, לא נורא , לפחות שהיא תעשה את זה על הצד הטוב ביותר. טוב חזרה ליוסי, הוא ממש מקסים ולבבי , השמיעו כמובן לאחר הראיון את הסינגל "פס ליום אחד" המקסים שאגב - קיבלתי דווח שהסינגל הנ"ל הושמע ברשת ב' הבוקר בשעה 7 ועשרה (שזה ממש מעולה ונותן תקווה שהשיר אכן תופס תאוצה כפי שמגיע לו). ובקרוב מאוד יצולם הקליפ של "פס ליום אחד" לערוץ 24 (נורא מסקרן) בהצלחה בהצלחה בהצלחה. יוסי עוד אמר שבאלבום הבא יהיה דואט מרגש עם יואב יצחק, ושהאלבום יכלול ביצועים מרגשים כמו שהקהל רגיל לקבל מיוסי באהבה. האלבום יכלול גם את הביצועים : אהבה בת 20 ,שהינו חלק מפרוייקט שרים נעמי שמר- ואגב בגלגל"צ מכל השירים של האלבום שרים נעמי שמר(אשר נכנס לאלבומים מומלצים ע"י גלגלצ")השיר של יוסי נבחר לייצג את האלבום הנ"ל(כבוד גדול). עוד נוסף באלבום dont worry baby כמובן שנכנס בעקבות הזכיה של יוסי בקדם במקום השני. יוסי סיפר כי הוא בדיוק באולפן בפתח תקווה מסיים שני מיקסים אחרונים לאלבום שייצא ביוני. אם שכחתי משהו ומישהו רוצה להוסיף ולעדכן מוזמן. בהצלחה ענקית , דברים טובים מסתמנים. שלכם אורלי.

moranush86

New member
חחחחחח זה נשמע כאילו את...

צריכה נשימה עמוקה... פפפשששש ממש ציטוט בציטוט אורלי חחחחחח איזה מצחיקולה את!!!

a v a z

New member
אני גם שומע את מוטי המצויין!

סוף סוף גם שמעתי את "פס ליום אחד" שזה אגב שיר ממש ממש טוב!! אהבתי, כמובן ששמעתי גם את יוסי הענק...כל הכבוד לו זמר גדול!! בהצלחה ליוסי עם הקליפ, האתר והכל!

orianush

New member
אווף לא שמעתי..

אף פעם לא יוצא לי לשמוע כלום חח לא נורא אולי פעם הבאה... אני מקווה שיצא לי לקנות את הדיסק כי הוא יוצא בימים שעמוסים לי חח תראו איזה לחץ.. אח שלי מתחתן ב-20 ליוני (שזה היום האחרון ללימודים, אני מסיימת חטיבה) וב-15 ליוני יש לו חינה.. ב-16 יש לי מסיבת סיום איפשהו במצדה.. ואז יש עוד כל מיני דברם שיעסיקו אותי הרבה.. אז אני מקווה שאני אספיק גם לקנות את הדיסק שיוצא באותם ימים..

a v a z

New member
השיר של יוסי שוב!!

בתוכנית של מוטי פרנסיס המצויין!!!!

למעלה