תפתחו 7 ימים...מדור תגובות

ניר נגר

New member
תפתחו 7 ימים...מדור תגובות

מצורפת בזה תגובה שפירסמתי לכתבה על מלחמת יום הכיפורים ופורסמה בידיעות אחרונות השבוע ב 12.09...מי ייתן וזה ייכנס חכמה שיותר אוזניים ולבבות...:)) בתור חייל מילואים ששירת בגדוד 890 בסדיר ומשרת במילואים בגדוד שכבש את גבעת התחמושת ואת ירושליים..אני חרד!!! אני בכתבה התייחסתי לאותם גיבורי החייל שחירפו נפשם למען המדינה ולמען העתיד שלה. שהקריבו את חייהם על מנת שנוכל לקרוא בדיעבד כמה נורא היה שם. כיום רק 3% משרתים במילואים!!! כשהם לא מוערכים על ידי החברה, כשסטיגמת הפרייאר רודפת אחריהם, כשהם תוהים אם הם יחזרו לעבודה לאחר המילואים, כשהם שוקלים האם לרשום בקו"ח את היותם לוחמים, כשכל מילואים הם נפגעים כלכלית, מקריבים את נוחות משפחתם ומסכנים את חייהם..ולמה? בשביל שכולנו נמשיך ונחייה את חיינו בשלווה ובנחת. מספר המשרתים במילואים הולך ופוחת...מספר המשתמטים הולך וגדל...והממשלה אטומה!!! תנו לנו את ההערכה המגיעה לנו... תגמלו אותנו בהתאם...בטלו את חוק טל...הקלו על השירות שלנו...שמרו והפרו את גרעין משרתי המילואים. ניר נגר חבר תנועת בלת"ם

ניר נגר

New member
הקמת עמותה לחיילי המילואים...

מילואימניקים למען מילואימניקים...אני מתכוון לעקוב אחר היוזמה הברוכה הזו...מי יודע אולי נפתח פה לוח מודעות של דרושים רק לחיילי מילואים!!!

ניר נגר

New member
תגובה למנכ"ל בורסת ישראל

בעקבות הדברים שכתבתי בידיעות אחרונות קיבלתי די הרבה תגובות הבייתה, אחת מהן הייתה של מר ברונפלד שאול...מצורפת בזו התגובה ששלחתי לו ובה בקשה לעזרה כלכלית לתנועת בלת"ם שמנוהלת ומתגלגלת על ידי תרומות בלבד... לכבוד מר ברונפלד שאול, מנכ"ל בורסת ישראל. הנידון: תגובה על מכתבך והמאמר :מילואים:בעיית שיח של כלכלנים ושל אנשי צבא. שלום רב, ראשית, תודה רבה על התגובה העניינית שלך בנוגע לכתבה שלי בידיעות אחרונות. אשמח מאוד לקבל עותק אלקטרוני על מנת לשלוח אותו לגורמים הרלוונטים, כולל השרים וחברי הכנסת...וכן לפרסמו בפורום שלי ואף בעיתונות הכתובה ....למייל: [email protected] קראתי בעיון רב את המאמר שלך כשאני מהנהן אחר כל פיסקה ופיסקה. ב 30.09 אני יוצא לרמאללה ל 30 יום מילואים וההרגשה שציינת רודפת אחרי ואחרי רבים וטובים. במסגרת עיסוקי לשנות את מגמת ההשתמטות של חיילי המילואים הנני מנהל פורום מילואים בתפוז, כמו גם חבר בוועד המנהל של תנועת בלת"ם. תנועה שחרטה על דיגלה מאבק לתגמול והכרה בגרעין המצטמצם והולך של חיילים המשרתים במילואים. כמוך, הגענו למסקנה שאין מושג כזה צבא העם, ושהשינויים במאה האחרונה הביאו לכך שצה"ל אינו צריך את כל המילואימניקים אלה רק את הגרעין הטוב והמשובח. צה"ל והממשלה לא הפנימו שצריך לשמור על אותו גרעין, בשבוע הבא כשאצא למילואים אינני יודע אם העבודה שלי תחכה לי או שהמנהל שלי החליט להעביר אותה למישהו שהשכיל לא לעשות מילואים. אני עוזב משפחה, אישה ושני ילדים קטנים שישאלו בערב החג היכן אבא, אני נפגע כלכלית, שלא לדבר שאינני מקבל במילואים את התנאים הנורמלים והבסיסיים שכל מילואימניק אמור לקבל, והכי חשוב: הסכנה שאפצע או אמות תוך כדי מילויי תפקידי כשבסופו של דבר משפחתי תישא לבדה את האבל והחוסר באבא... בתור מנהל פורום מילואים אני מקבל עשרות פניות על קיפוח, על חיילים שנפגעים בכל פעם כשהם יוצאים למילואים, על אנשים שנשבר להם, ולי אין תשובות.... הממשלה אטומה! הדרג הצבאי אטום ושמרן! אנחנו פועלים בבלת"ם על בסיס התנדבותי לשנות את סדר העדיפות ולתת הכרה לגרעין שמשרת, לתגמלו בהתאם ולתת לו תחושת אחריות ולא את תחושת הפרייאר. הנושא הזה נמצא בנפש כל אחד מאיתנו ובקיומה של מדינת ישראל!!! תנועת בלת"ם http://www.miluim.org.il/ מונה כ 5,000 מילואימניקים, הפעילות שלנו הינה פעילות התנדבותית על ידי פעילים שמקדישים לעבודה הברוכה הזו מזמנם החופשי, עלויות העמותה ממומנות על ידי תרומות אנשים שאכפת להם... אני פונה אלייך בתור אדם שיודע שביטחון וכלכלה הולכים יחד, שאין אחד בלי השני ומבקש את עזרתך, תמיכתך כולל הפניית הבקשה שלנו לגורמים כלכליים מתאימים ואיכפתים שיתמכו בנו כלכלית בפעילויות הברוכות שלנו, מי כמוך יודע שללא הון מסוים בקופה שישמש כדלק למאבקנו המכונה לא תזוז. כולי תיקווה שתשמע קריאה זו...ותעזור לנו לעזור למדינה. רוב תודות על הכל, ניר נגר מנהל פורום מילואים בתפוז חבר וועד בתנועת בלת"ם כדי לקדם את מטרותינו אנו זקוקים לתרומותיכם. תרומות ניתן לשלוח בצ'ק לפקודת עמותת בלת"מ לכתובת: לידי: רו"ח עמיר בן-עמרם ,ת.ד. 3359, ירושלים מיקוד 91033 או להפקיד ישירות לחשבון: מספר חשבון: 682224 סניף: 630 בנק הפועלים רמת השרון לפרטים נוספים ניתן להתקשר: עמותת בלת"מ, 09-7414313

למעלה