תפתח חלון

ס ו ז נ ה

New member
תפתח חלון

אחרי שגידלתי שיער ונשברתי וכיסחתי ושוב גידלתי ושוב נשברתי ושוב כיסחתי החלטתי לא להישבר הוא עדיין "קצוץ", אבל הגיע לשיא חדש והיום, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן נסעתי עם חלונות פתוחים ושיערי התבדר ברוח! אני מאושרת!

MemphisRaines

New member
וזו הרגשה מדהימה

כשפתאום יש שיער והוא מתנופף לו פתאום נופלת ההבנה שחזרת לעצמך בעוד מובן וזה כיףףףףףףףףףףף
שרון

blg

New member
עכשיו הבנתי שממש חזרתי לנורמליות

השיער שלי מרגיז אותי - כי הוא לא מסתדר כמו שצריך... זה קורה אחרי שאת מפסיקה להתרגש מזה שיש לך שיער. אגב, אין רע בלי טוב... בכימו - לא צריך להוריד מהרגליים... (טוב, לשרון זה פחות רלוונטי...)

MemphisRaines

New member
אני הייתי מלך החלקים ../images/Emo13.gif

אפילו גבות לא היו לי
אבל זה היה מזמן
שרון

גם לי לא היה

ריסים וגבות אבל אח"כ היו לי גבות כמו של יצחק שמיר וגם קצת זקן.. ממש אטרקטיבי ואני בכלל אמרתי - אם כבר כימו, הרי ידוע שכל בעלות השיער החלק יוצא להן אח"כ שיער מתולתל. אבל.. איזה תלתלים ואיזה בטיח. אבל מה זה משנה העיקר שיש שיער

blg

New member
תראו, כמעט לא נעים להודות...

אבל אפילו על הראש נשאר לי שיער - היתה קרחת דלילה, קצת מוזרה אבל לא חד משמעית לסרטן - אנשים חשבות שאני קולית (אפילו חבר שחזר מחו"ל ופגש אותי לא הצליח להחליט אם זה בחירה או מחלה.. וזה אפילו לא היה מכוער... וחוץ מזה העור נראה היה מצויין צעיר וחלק - הכל עבר, צומחות לי שערות בכל מיני מקומות שלבנות לא אמור להיות שיער (אנחנו יכולו ללכת לקרקס בתור שתי הנשים המזוקנות <:) ואני מתגעגעת קצת לימים שלא קניתי שעווה...

שיעררררר!!!! בכל מיני מקומות!!!

על הידיים צמחו לי שיערות ארוכות ארוכות והן כל הזמן עמדו, כאילו קיבלתי מכת חשמל. וככה הן פשוט עמדו להן כמה חודשים כשמדי פעם אני מקבלת הערות "בונות" מחברים לעבודה לגבי רמת השעירות שלי.. כמה נחמד. למזלי זה היה בחורף ולקראת הקייץ זה התחיל להרגע. מצד שני הדבר הכי מעצבן בזמן הקירחות היו הפרסומות למסקרה. פי שלוש עובי פי שלוש מה פי שלוש?!?! פי שלוש ממה? משתיים??!!!

אחשל

New member
פלומה...

הסיפורים שלכם הזכירו לי נשכחות
)) בסיבוב הראשון שלי, שהסתיים לפני 16.5 שנה (!), אחרי שסיימתי 5 קורסי כימו והגוף התחיל להרגע. התחיל לצמוח לי השיער חזרה - פלומת תינוק רכה רכה בצבע חום בהיר
)) לפני הכימו היה לי שיער עבות שחור, וגם זקן הרצל... (זה היה בצבא...) בקיצור הייתי מאושפז כ- 3 שבועות לניתוח הסיום, והאחיות היו עומדות בתור בבוקר ללטף לי את הראש
)) היום 6.5 שנים אחרי הסיבוב השני, השיער לא כ"כ צמח ואני מקפיד על תספורת מארינס -קצוץ קצוץ במכונה גובה 0...לא מחליף את זה בכלום... ניר

למעלה