תצ´מעו פירסומת מעצבנת

אתי@

New member
תצ´מעו פירסומת מעצבנת ../images/Emo5.gif

המפרסם: חברת Princess המוצרים: טוסטר אובן, מסחטת הדרים, אופן לחם, שואב אבק, מצנם וכו´. "החגים בפתח, העבודה מרובה, אבל השנה בחגים כל אישה תרגיש נסיכה עם המוצרים הנפלאים של Princess" כל מילה נוספת מיותרת

יעלי2

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה שיש עוד בעלי חברות שמנסים ומוכנים לשווק ככה את המוצרים שלהם (ואני כוללת בזה גם את חברות הניקוי שמציבות אישה עם הסבון החדש ביד). אני לא אקנה את המוצרים שלהם. זה החרם הקטן שלי.
:
: (חיכיתי הרבה זמן למצוא הזדמנות להישתמש בפרצופים הכועסים)

אתי@

New member
שמחה שעזרתי ../images/Emo6.gif

דרך אגב, מה לדעתך ההבדל בין
ובין
שימי לב שאצל הראשון הפה נפול ואצל השני הפה כאילו מחייך. למה התכוון המשורר? כלומר הצייר?

יעלי2

New member
עכשיו כשאת מפנה את תשומת ליבי, אז

הפרצוף הכתום חזק - כועס. הפרצוף הכתום חלש עם ה"כאילו" חיוך - הוא תחמן שמתכנן תחבולות, חורש מזימות ובעל פרצוף רשע וזדוני. זה מזכיר לי את הפרק מהחמישיה הקאמרית שבו הפסיכולוג הראה למטופל (מנשה נוי) תמונות ארטילאיות ובכל פעם שהתבקש להגיד מה הוא רואה הוא אמר כוס (לא לשתיה).

רחלילי

New member
רעיון נוסף!

"החגים בפתח, העבודה מרובה, אבל השנה בחגים כל איש ירגיש נסיכה עם המוצרים הנפלאים של Princess"

רחלילי

New member
גם אני לכן המחשבה שלי היא

שהבעיה אינה עם המפרסם הדביל אלא עם מי שנתן את השם לחברה הזו. אגב זה שהשם באנגלית לא אומר שזה דווקא מיוצר בארה"ב זה יכול להיות אפילו מיוצר בישראל או בשטחים... כמו כל החנויות האלה שכותבים לך: רהיטים מאינדונזיה וכששואלים אותם למה זה כל כך יקר? כל אחד מספר לך שהחנות של השכן זולה כי השכן מביא רהיטים מעזה וכותב שזה מאינדונזיה, אבל "אני אני מייבא באמת מאינדונזיה" לכו תבנו מדינה. או שתיים.

princesse מיוצר בסין

זו חברה הולנדית שמייצרת בסין הם הציעו לנו פעם ליבא את המוצרים שלהם לארץ אבל זה נראה לנו יקר בשביל מוצר סיני.. למרות שהמוצרים מעוצבים יפה...

למעלה