תצביעו בסקר החדש של פורום ז.שירים

Lancelot99

New member
תצביעו בסקר החדש של פורום ז.שירים

פה

lollapalooza

New member
הצבעתי

אבל דווקא לטין ספיריט, ולא בגלל שהוא כזה גאוני כמו בגלל שבעיניי הוא מסמל את הניינטיז. אם כבר שיר של הפפרז, Under The Bridge או Give It Away היו הרבה יותר מתאימים. קליפורניקיישן לא ממש נחשב שיר מהניינטיז, כי האלבום יצא ב- 99 ואם אינני טועה השיר יצא כסינגל כבר ב- 2000.

Lancelot99

New member
אני יודע, אבל הוחלט בפורום שכל

השירים מהאלבום יכולים להיכנס לסקר.. כולל קליפ'

lollapalooza

New member
אז זהו בדיוק

שלא ברור לי למה בכלל האלבום היה מועמד. אבל בסדר, בחירת הפורום, נו.

hellrazor1

New member
בגלל זה כתבתי כמה תגובות על זה

שהיו צריכים להכניס שירים אחרים של הפפרז

hellrazor1

New member
למי הצבעתם?

כל אחד שהצביע שיגיד ואני לא אופתע אם לא הצבעתם לקאלי אני אישית הצבעתי לסול אסיילום(ראנאווי טריין) שיר ענק!!! אבל הייתי זונח אותו בשנייה לטובת שיר מבלאד

דווקא הצבעתי לקליפורניקיישן

לא בגלל שאני חושבת שזה השיר הכי טוב, היו שם שירים יותר טובים, סתם התחשק לי להביע את אהבתי לרד הוט

hellrazor1

New member
דווקא זה טוב להביע את האהבה לרד הוט

אבל זה לא שיר שבדיוק מסמל את שנות ה-90 לי אישית קשה להזדהות איתו כשיר משנות ה-90

סתם בחרתי

הייתי בוחרת את iris אבל התחשק לי רד הוט. למה לעזאזל הם לא שמו את Under the Bridge

hellrazor1

New member
לא ברור באמת

והצבעתי לסמלס לייק טין ספיריט בסוף... ראנאווי טריין טוב אבל לא מסמל את שנות התשעים כמו אהמ נירוואנה

Mudhoney16

New member
אני הצבעתי ל

black hole sun נמאס כבר מנירוונה, למרות שלדעתי סמלס לייק זה באמת השיר שהכי מייצג את הניינטיס וקליפורניקיישן ממש לא, מילא אנדר דה ברידג'

jimorrison

New member
אני לנובמבר ריין

לא בגלל שהשיר עצמו מסמל את שנות ה90 אלה בגלל שגנז...לפי דעתי לפחות.. ואני אוהב אותם אז בחרתי את זה... יום טוב

למעלה