תצביעו להם בטקס מסך הזהב: עפר שעטר: שחקן השנה טלי שרון: שחקנית השנה וסדרה יומית: טלנובלה בע"מ....
ב ברני האחת New member 18/11/05 #1 תצביעו להם בטקס מסך הזהב: עפר שעטר: שחקן השנה טלי שרון: שחקנית השנה וסדרה יומית: טלנובלה בע"מ....
I is258 love shiri New member 19/11/05 #4 הצבעתי לשלושתם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif ולאקזיט ולסוף הדרך אני עיפה
T ToXic BoY17 New member 19/11/05 #5 הצבעתי../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif אין כמו טלי שרון-שחקנית כישרונית ממש...כפרה עליה וכמובן שהצבעתי גם ליעל גולדמן -רק שאין לה ממש סיכוי עם גיא פינס באותה קטגוריה
הצבעתי../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif אין כמו טלי שרון-שחקנית כישרונית ממש...כפרה עליה וכמובן שהצבעתי גם ליעל גולדמן -רק שאין לה ממש סיכוי עם גיא פינס באותה קטגוריה
מ מיימונית בדם New member 20/11/05 #7 צריך לגייס אנשים!../images/Emo90.gif חבל להתבאס שהיא בטוח לא תזכה... אני הצלחתי להצביע מ7 אנשים זה לא כל כך הרבה אבל אני עדיין מגייסת... וכל אחד מהם הצביע ליעלי אז פשוט צריך לבקש מאנשים את תעודת הזהות שלהם ולהצביע בשמם
צריך לגייס אנשים!../images/Emo90.gif חבל להתבאס שהיא בטוח לא תזכה... אני הצלחתי להצביע מ7 אנשים זה לא כל כך הרבה אבל אני עדיין מגייסת... וכל אחד מהם הצביע ליעלי אז פשוט צריך לבקש מאנשים את תעודת הזהות שלהם ולהצביע בשמם