תצביעו למקפליי המהממים!!! ולא לטוקיו הוטל!!!!

Lior1590

New member
תצביעו למקפליי המהממים!!! ולא לטוקיו הוטל!!!!

טוקיו הוטל ממוסחרים, מאז שההצלחה הגיעה אליהם הם לא מפסיקים להיות ממוסחרים ומגעילים!!! תצביעו למקפליי הם הלהקה הכי מהממת ביקום!!!!הם מצליחים ובגדול! אבל הם נשארים עם לא נהפכו לממוסחרים והם ממש אבל ממש לא מגעילים וחשים!

bill me love

New member
לזאתי שרוצה שנצביע למקפלליי הטממבלים

אוויש סתתמי מה את כבר יודעת :O דבבעה

JuSt My LuCk

New member
היא בטח יודעת הרבה יותר ממך ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למי את קוראת טמבלים ?
מקפליי לא טמבלים! טוב הם כן XD אבל זה עדין לא נותן לך זכות להגיד שהם טמבלים! בטח בחיים שלך לא שמעת אותם ואם כן את ישר נתפסת לסטיגמה שהם גרועים נכון!? אז זהו שהם ממש לא! וחוץ מזה אם את באמת לא אוהבת אותם זה לא אומר שאסור לנו לאהוב אותם! כאילו מי שואל אותך בכלל?!?!?! אנחנו אומרים לך את מי לאהוב?!?!?!לא נכון?!?!!? יופי! אז עכשיו סתמי ואל תקראי לה דבבעה כי את בכלל לא יודעת איך היא נראת XD

talosh1234

New member
זין בתחתתתתתתתתתתתתתתת

זה כ"כ עניין של טעםם !!! מקפליי ל-ד-ע-ת-י יותר טובים מטוקיו הוטל .. כי ל-ד-ע-ת-י טוקיו הוטל מעפנים לאאללה .. ושלא תביני לא נכון , הייתי בהופעה שלהם ... אבל מי שיצא טמבל ?1 זאת את

הכינוי שלך זה 'bill my love' אז..

א' תני לי לחדש לך חמודה, שם כותבים עם אות גדולה ולומדים את זה בכיתה ב'. ב', את מכפילה אותיות ומעריצה אובססיבית של טוקיו הוטל, אז שלא תעזי לרדת על אנשים ששומעים מקפליי כי אלה אנשים שיש להם.. את יודעת, שכל וזה. יומטוב :)

bendoosh

New member
בונא יא חננה סתמי

מה את יורדת עליה מי את חושבת שאת?!!?!?! ובואי נתערב שיש לה הרבה יותר שכל ממה שיש לך בתחת! יאללללה ביי

adiozery101

New member
../images/Emo46.gifלזאתי שאמרה שמקפליי טמבלים!

מקשור עם את כ"כ עצבנית את לא חיבת לקלל את פשוט יכולה להגיד שאת לא אוהבת את מקפליי למה את מקללת מה עובר עליך?!?!?!

adiozery101

New member
עה?!

איך אפשר לא לאהוב אותם אהההה דאגי הארי דני תום הם כאלה חמודים!!!! חוצמזה מה את מקללת אין לך חיים פסדר היבנו שאת חולה על טוקיו הוטל פשוט תשתקי עם מה שיש לך זה לקלל אפחד לא רוצה לשמוע תקללות שלך!!!

Dirty wings2

New member
בואאאאאאאאאנה../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

עד מקפליי XD סתמי שאני לא יוריד לך איזה כאפה. למה להקת מושפעים יותר טוב?! עם קיפוד,חמוס,ועוד 2 יצורים לא מהעולם הזה?! אשכרה גן חיות! יאו באלי לפוצץ אותך! את מעצבנתתת אותיייי

sweet shir

New member
אשכרה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

~ואני אוהבת את מקפליי, כן? P:~ טוקיו הוטל פשוט ממוסחרים הרבה יותר ^___^

crazysapir

New member
לא בדיוק=]אשמח לך להסביר לך משהו:)

לא בדיוק=]אשמח לך להסביר לך משהו:) בתור אחת המעריצות הראשונות שלהם פה בארץ, כבר מעל שנה... שכבר ממזמן עברתי את הקטע של להעריץ אותם, ככל שאתה יותר הרבה זמן מעריץ את טוקיו הוטל אתה פחות מעריץ אותם ויותר מעריך אותם כלהקה, אז ככה: [אני מצטערת אני חייבת להסביר לך את זה כי את בטח מכירה אותם ממנסון שאמ טי וי ואני מכירה אותם המוןן לפני, ואתם ככה ישר חושבים בצורה כזאת עליהם אז אני רוצה להסביר משהו:] המסחור של טוקיו הוטל התחיל לפני כחצי שנה, כאשר יצא הדיסק "scream" שזה אוסף של הלהיטים מ2 הדיסקים הקודמים שלהם, שתורגם מגרמנית לאנגלית(אני מניחה שאת יודעת). וכן אני מעריצה אותם ואני אפילו אומרת לך הידסק הזה זה פשוט דיסק מ-מ-וס-ח-ר ברמות, אבל לפני כן הם לא היו ככה, אפשר גם לשמוע את זה , שאפילו שהם לקחו את אותם שירים הם שינו את המנגינה, הם פעם היו כאלה מיוחדים וחבל עליהם(חבל לי לפחות
). אבל כרגע בימים האלו,הם הוציאו 2 שירים שיוכנסו לאבום הבא שלהם(שעדיין לא יצא ) והוא בגרמנית, והוא רחוק מכל מסחור ז":א השירים עצמם בגרמנית, זה בכלל לא שירים מסחריים וקליטים כאלה, חוץ מזה הם כותבים בעצמם את השירים , מלחינים והכל, הם לא מוצ ר "פופי" כזה שכולם עושים בשבילם הל, הם עובדים מאוד קשה טוב אני יפסיק פה כדי לא לחפור:p מקווה שקראת><ושהסברתי את עצמי טוב3>

Dolev19

New member
מקפליי כותבים תשירים שלהם בעצמם..

והם גם מלחינים אותם!!! ומה זה היה אמור להביע "הם לא מוצ ר "פופי" כזה שכולם עושים בשבילם הל, הם עובדים מאוד קשה" מקפליי עובדים הרבה יותר קשה לא עושים כלום בשבילם ואם היית מכירה אותם היית יודעת שזה כל כך לא נכון!!! אין לי מושג כמה זמן טוקיו הוטל קיימים אבל מקפליי קיימים יותר כבר 4 שנים!!והשירים שלהם שהם כתבו והלחינו ועשו בעצמם מקומות ראשונים ותאמיני לי שלהקה ש4 שנים השירים שלהם נמצאים במצעדים נחשבים עובדים מאוד מאוד מאוד קשה בשביל להגיע לרמה שהם נמצאים שם!! זה לא היה אליך ספציפית זה היה לכעל מי שחושב כמוך.. זה שמקפליי שרים פופ לא אומר שהם להקת בנים שעושים הכל בשבילם והם יושבים רגל על רגל ורק מופיעים בהופעות זה הרבה!יותר מזה!!!

למעלה