לא בדיוק=]אשמח לך להסביר לך משהו
לא בדיוק=]אשמח לך להסביר לך משהו
בתור אחת המעריצות הראשונות שלהם פה בארץ, כבר מעל שנה... שכבר ממזמן עברתי את הקטע של להעריץ אותם, ככל שאתה יותר הרבה זמן מעריץ את טוקיו הוטל אתה פחות מעריץ אותם ויותר מעריך אותם כלהקה, אז ככה: [אני מצטערת אני חייבת להסביר לך את זה כי את בטח מכירה אותם ממנסון שאמ טי וי ואני מכירה אותם המוןן לפני, ואתם ככה ישר חושבים בצורה כזאת עליהם אז אני רוצה להסביר משהו:] המסחור של טוקיו הוטל התחיל לפני כחצי שנה, כאשר יצא הדיסק "scream" שזה אוסף של הלהיטים מ2 הדיסקים הקודמים שלהם, שתורגם מגרמנית לאנגלית(אני מניחה שאת יודעת). וכן אני מעריצה אותם ואני אפילו אומרת לך הידסק הזה זה פשוט דיסק מ-מ-וס-ח-ר ברמות, אבל לפני כן הם לא היו ככה, אפשר גם לשמוע את זה , שאפילו שהם לקחו את אותם שירים הם שינו את המנגינה, הם פעם היו כאלה מיוחדים וחבל עליהם(חבל לי לפחות
). אבל כרגע בימים האלו,הם הוציאו 2 שירים שיוכנסו לאבום הבא שלהם(שעדיין לא יצא ) והוא בגרמנית, והוא רחוק מכל מסחור ז":א השירים עצמם בגרמנית, זה בכלל לא שירים מסחריים וקליטים כאלה, חוץ מזה הם כותבים בעצמם את השירים , מלחינים והכל, הם לא מוצ ר "פופי" כזה שכולם עושים בשבילם הל, הם עובדים מאוד קשה טוב אני יפסיק פה כדי לא לחפור
מקווה שקראת><ושהסברתי את עצמי טוב3>