תצביעו לנינה לאישה הכי סקסית של השנה!

קריסטן מהממת!! אבל סקסית היא לא..

אני באמת לא רואה משהו שאוכל להצביע עליו שהיא סקסית.. למרות שהיא באמת מדהימה!! ואני מאוד אוהבת את היופי שלה. נינה סקסית מכל מבחינה לדעתי

MAAYANAH

New member
האישה הסקסית של השנה-מילה קוניס

צר לי לאכזב אתכן, אבל אני בוחרת במילה קוניס. היא באמת האישה הכי סקסית של השנה!! אבל מי למען השם בחר בקריסטין סטיוארט? היא כזו מוזרה ולא יפה בכלל לדעתי... וצריך לזכור שקריסטין היא ל-א בלה, רק משחקת אותה. נינה למשל לא יפה רק בגלל אליינה (פה דוקא מקטינים את היופי והסקסיות שלה) היא פשוט אישה מהממת גם במציאות.

פשוט לדעתנו גם קריסטן מהממת

ולא בגלל שהיא משחקת את בלה. להפך, דווקא בלה לא אמורה להיות כזו יפיהפיה... ודי מכערים אותה בסרטים. אבל אני מסכימה בקשר למילה, גם היא ללא ספק סקסית בטירוף..

jasika siton

New member
מילה מהממת!

בדיוק שבאתי לבחור בה ראיתי שגם בלייק לייבלי שם.. והיא סקסית בטירוף! למרות שלדעתי מייגן פוקס לוקחת שם את כולן.. חבל שהיא לא משתתפת בסקר.

jasika siton

New member
לא קירסטין ולא נינה..

קריסטין? היא מכוערת בלשון המעטה! זה סתם מושפעי הדמדומים וכל זה.. וסורי אבל עם כל האהבה שלי לנינה ועם כל זה שאני חושבת שהיא מהממת, בלייק לייבלי האישה הכי סקסית שיש. ולא קשור ליופי, היא פשוט סקסית. מי שצופה בגוסיפ גירל מבין אותי..

noam239

New member
מסכימה בקשר לבלייק לייבלי....

אבל גם נינה סקסית בטירוף בעיני!!! קריסטן ממש לא סקסית אני אוהבת אותה היא יפה אבל לא סקסית בעליל..

MAAYANAH

New member
אויי איזה כיף!

משהי שסופסוף מסכימה איתי לגבי מושפעי דמדומים...למרות שאני בטוחה שיש כאלה שבוחרים בה בגלל שהם באמת חושבים שהיא סקסית אבל יחד עם זאת יש גם מלא מושפעי דמדומים. מייגן פוקס מדהימה אבל יותר מידי סקסית לדעתי, על גבול הפורנו חחחח בלייק לייבלי...מממ היא לא פרש היא ממש OLD NEWS פשוט "חרשו" עליה (תרתי משמע) יותר מידי בגוסיפ. מה שמביא אותי שוב ל...מילה קוניס המהממת! ממש משתבחת עם השנים מה שנקרא.

למעלה