תצביעו לFOB

ilove FOB

New member
תצביעו לFOB ../images/Emo99.gif

הם להקה ממש טובה. ולכל "מעריצות" טוקיו הוטל, אתן אוהבות אותן רק בגלל שאתן חושבות שהן יפים, למה שלא תקשיבו גם למוזיקה? בקיצור, תצביעו לFOB כי הם הלהקה הכי מדהימה בעולם הזה. אוקיי?

אחחמ...הממ....

אני אוהבת את טוקיו-הוטל בגלל המוזיקה שלהם!!! ואני מ ע ר י צ ה שלהם, לא בגלל הלבוש, הלוק, היופי... אלא בגלל תוכן השירים, והמנגינה!! אבל את צודקת....:\ יש חלק שאוהבות אותם רק בגלל היופי, אבל אני לא כזאת!!

lotem levi

New member
כל מה שאמרת זה בולשיט

את תחפרי, עלק "אני אוהבת ת'מוזיקה שלהם בלה בלה בלה" את בטח עוד אחת מהמעריצות האלה שיש להן מיליון תמונות של הכוסיות האלה במחשב =\ חוצמזה, אפשר לחשוב איזה תוכן מדהים יש לשירים שלהם: "מונסון בלה בלה בלה מונסון בלה בלה בלה" כן בטח, טוקיו הוטל אמיתיים? סתם עוד להקה ממסוחרת ומעפנה שכל הסגידה האידיוטית לא מגיעה להם בכלל. הם גם לא מחדשים כלום עם המוזיקה שלהם... קחי טיפ ממני- תנסי לעבור לשלב הבא ולהקשיב ללהקות קצת יותר מעניינות מהחרא הזה שנקרא טוקיו הוטל.

מה פתאום!!!!!!!!!!!!!!!!!! OXOXOX

נכון יש לי מלא תמונות שלהם....אבל אני מעריצה אותם בגלל המוזיקה שלהם!!! ואם היית מקשיבה קצת למילים, מבינה את המשמעות שלהם בגרמנית אז...אולי ..היית מבינה איזה תוכן יש לשירים שלהם!! נגיד...השיר "ספרינג ניש" שמשמעותו "אל תקפוץ"... הוא הציל מלא נערים ונערות שרצו לשים קץ אל חייהם!!! ומונסון....זה שיר בלדה...על סיפור עצוב...רק תקשיבי לשיר ותביני!! והם לא ממוסחרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מקשיבה לעוד להקות אחרות!! פשוט טוקיו-הוטל ("החרא הזה") נמצאת בראש הרשימה!!! אז לפני שאת פותחת את פיך שוב...תחשבי פעמיים... אני לא אחת מהבנות האלו שמעריצות את "מונסון" ו"רדי סט גו"... אני מכירה בע"פ את כל השירים שלהם + השיר החדש שלהם!!! כן..כן..יצא להם שיר חדש... D= ואני לא לוקחת טיפ ממך....כי ככה באלי, שמעת?! את לא תחליטי בשבילי!!!!!!! נ.ב- ט"ה...הצילו גם את החיים שלי עם השיר "אל תקפוץ" אז אני...חייבת להם הכל!!!

crazysapir

New member
O____O מי שמדבר..ואגב

הוווו יפט חתיך תעשה לי ילד יאקקק חחחח כל הפאקצות מתות עליו בעעעעעעע וטוקיו הוטל במוזיקה שלהם מדברים על משהו אמיתי[ועושים משהו אמיתי] פו"ב על מה הם נמדברים? על פאקינג בולשיט!!!

למעלה