תצוגה של סלונים , יש תשובה?

hilawe

New member
תצוגה של סלונים , יש תשובה?

הי , בהמשך להודעה ששלחתי לפני יומיים (תחת שם שונה - פשוט שכחתי להחליף שם) האם יש למישהו תשובה? שלום , יש לי מס' שאלות? איפה אפשר לראות תצוגה של סלונים? איפה אוכל למצא מעצב/ת םנים טוב/ה ? איזה סדר גודל של מחיר לוקחים כיום מעצבי בתים? אשמח לקבל תשובות תודה הילה

hilawe

New member
לא קיבלתי

יכול להיות ששלחת לשם הקודם?(כאמור נכנסתי קודם בטעות בשם אחר , שכחתי להחליף שם).

Alonchuck

New member
מספר תשובות

תצוגה של סלונים ניתן לראות בכול קרן רחוב . מעצב פנים טוב ? עדיף תמיד מהמלצות או מתיק עבודות מוכח (שווה לדבר עם הלקוחות) תוכלי להכנס לגלריה שלי ולקחת רעיונות לעיצוב www.livecity.co.il/go/317 סדר גודל של מחיר מוערך : לדירה של 120-140 מ"ר בערך 800 דולר . וחשוב שתבקשי כולל פיקוח על העבודה .בעלי מקצוע וכך הלאה . כמובן שהמחיר לא משקף אלא הינו ממוצע .(כל מקרה לגופו והכי חשוב!!!! תקציב מוגדר וקשוח .כי אחרי העיצוב (צבע ,נישות שינויים ) לא ישאר לך כסף לרהיטים ושאר פריטי עיצוב . בהצלחה אלון

uvls

New member
שלומות

מעצב כדאי לבחור על בסיס כימיה אישית והתרשמות מעבודות קודמות. ריכוז של חנויות רהיטים באזור המרכז יש בשכונת פלורנטין בתל אביב, בדיזיין סנטר ברמת גן ובמערב ראשון, אבל לא חסר גם במקומות אחרים. הערכת המחיר של אלון (800$) נמוכה מאוד (מאוד), וככלל כדאי לקחת בחשבון 5%-10% מעלות השיפוץ.

Alonchuck

New member
שלומות שלומות

שלום. מדוע הצעת המחיר הינה נמוכה מאוד?מדובר על דירה קטנה והמחיר הינו אך ורק על עיצוב ?לא כולל פיקוח .ובטח לא כולל השיפוץ . לא הבנתי נכונה אזי את דברייך .אשמח לפירוט.\ אלון

Alonchuck

New member
מדוע התהיה

שלום היא בסך הכול ביקשה עיצוב לסלון. אלון , אשמח לקבל הבהרות נוספות

uvls

New member
אלון

התייחסתי לעיצוב בית/דירה בסדר גודל של 120 מ"ר. כולל פיקוח עליון, כולל תכניות בניה, אינסטלציה, חשמל, תאורה, ריצוף, ריהוט, חיפויים ופריסות, פרטי נגרות וכתב כמויות (ובטח שכחתי משהו בדרך). כל אלה מלווים בבחירה של חומרים, צבעים ואביזרים. הרבה פגישות, הרבה עבודה, שפרוסה על פני כמה חודשים לפחות. 800$ זה מעט מאוד בשביל זה. כנראה שלא התייחסנו לאותו הדבר.

Alonchuck

New member
יובל

זה כבר משהו אחר .בהחלט המחיר שונה לחלוטין. תודה לך יובל.

hilawe

New member
הי

הדירה שאני נכנסת אליה היא חדשה וריקה לחלוטין , העזרה בעיצוב שביקשתי היא בקניית הדברים ושילובם בסלון מבחינת הצבעים , הסדר ואפשרות גם לעיצוב בקירות גבס (פונקציה של מחיר). אני לא בדיוק חזקה בעיצוב , ולעל כן שאלתי איפה ניתן לראות קטלוגים , ומה היא עלות שלוקח מעצב פנים. שטח הדירה הינו 125 מ"ר והסלון 397 רוחב , 387 אורך בצד הספות ו- 517 אורך בצד הטלויזיה. מקווה שעניתי לכם ותודה על העזרה. אשמח לשמוע המלצות נוספות.

rsmadar

New member
במקרה כזה, נראה שאת צריכה

משהוא שילווה אותך בסיבובי קניות + כלמיני תוספות קטנות כמו קירות גבס/בחירת צבעי קירות/וילונות ואביזרים. <אני מבינה שאת לא מתכוונת להרוס קירות, לבנות מטבח ולהזיז צנרת וכד'> את יכולה לבקש מהמעצב הצעת מחיר לפי שעת עבודה, רק קחי בחשבון שבד"כ יוצא שהדברים לוקחים קצת יותר זמן ממה שתוכנן.

rsmadar

New member
ובכן,

מדבריך הבנתי שאתה מציע לתכנן דירה של 120-140 מ"ר בכ-$800 כולל מפרטים ופיקוח. כנראה שלא הבנתי אותך.

למעלה