תצוגת זוחלים בקניון לב המפרץ

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
תצוגת זוחלים בקניון לב המפרץ

החל מה 29 לחודש יש תצוגת זוחלים בקניון לב המפרץ של מגדל ויבואן בשם משה,יהיו מלא נחשים,מלאאאא. אני יעבוד שם ככל הנראה.מי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשאול ואני יענה.

naja

New member
אפשר עוד פרטים?

הכניסה בתשלום? תהיה רק תצוגה או גם מכירה? אם תהיה מכירה, יש לך מושג אם יהיו דברים מיוחדים? עד מתי התצוגה תתקיים?

obb

New member
כנס..

התצוגה לא תעלה כסף,יהיו דברים מאוד מיוחדים.. אם תתן לי אישור אני יפרסם את המספר של משה תתקשרו אליו ותשאלו..

naja

New member
עדיף שלא.

אני מעדיף שאת כל האינפורמציה שניתן לפרסם אנחנו נקבל על גבי הפורום בשביל כל מי שמתעניין.

obb

New member
הוא מוכר נחשים... אבל

מחר על הבוקר אני יברר... הרבה יותר פרטים אני יוכל לתת לכם ב ערב של האחד באפריל כי אני יעבוד שם..

obb

New member
בקשר לתצוגה..

הכניסה תעלה 15 ש"ח יהיו מלא זוחלים,אני יהיה שם מה 1 לאפריל.

o r i 6 6 6

New member
עבדו עליכם

אין תצוגה-1 באפריל אתה מדבל על התצוגה בלב המפרץ נכון? אתה יכול לפרט קצת לגבי הנחשים שיהיו שם?

naja

New member
obb

לא מחקתי את ההודעה הראשונה, פשוט שירשרתי אותה לפה. רק אל תפרסם את מספר הטלפון של משה כי זה לא נהוג, אלא אם הוא יעשה זאת מיוזמתו ובתאום איתנו(הנהלת תפוז רגישה לפרסום מספרי טלפון כי יש כאלה שמפרסמים סתם מספרים).

obb

New member
כז סליחה,לא ראיתי.. ואורי..

אם אתה לא יודע אל תדבר. בכל מקרה התצוגה תיהיה .יהיה מעניין וכולם מוזמנים לראות נחשים מיוחדים

o r i 6 6 6

New member
obb נו באמת

את הלא מבין כשצוחקים איתך? חחחח אולי הייתי צריך להוסיף סמיילי כזה צוחק... ד"א משום מה השם שלך עושה לי אסוציאציה להמבורגר...אין לי מושג למה לגבי התערוכה, חיפה זה די רחוק ואני אשמח אם תוכל לפרט על סוגי הנחשים שיהיו שם

o r i 6 6 6

New member
יש מצב

שזה מזכיר לי BOB שזה סוג של בורגר כזה אמריקאי לא יודע.. יש ליש אלה לגבי ההרשמה ל"מועדון המגדלים" מזה? ומה זה נותן?

הנחה של 10% במשביר מחסני אופנה

סתם... האמת אני לא יודע עדיין מה הכוונה במועדון, אני יודע שהרעיון היה לעשות רשימה של כל המגדלים ולאסוף את כל הטלפונים ככה שלכל אחד יהיה את הטלפונים של כולם כולל פרטים על מה הם מגדלים. הקמת מועדון זה אומר גם כל מני פעילויות ואני לא ממש רואה משהו כזה קורה אבל אולי במפגש הדברים יתבהרו וגם יתחילו לזוז לכיוונים שאנחנו רוצים.

naja

New member
אחת המטרות של המפגש היא...

.....לדסקס על הדברים האלה. כרגע, יאספו רשומות שכנראה ישמשו כדף קשר או כרשימת תפוצה לאינטרנט כדיי לידע על התערוכות הבאות, מישלוחים , בקיעות בארץ ועוד. אני חושב שצריך לבדוק אפשרות של הקמת "אירגון מגדלים"(ושלא תבינו לא נכון-כל אחד יכול להיות רשום שם ולא רק מי שמחזיק אוסף), שיתקיים במתכונת של עמותה ללא מטרות רווח ובעצם יוציא פעם בחצי שנה -שנה איזה עלון שיחולק בין כל החברים הרשומים. דמי החברות באירגון הזה יהיו זניחים ויגבו בעצם לטובת הפקת העלון. אני חושב שככה יהיה הרבה יותר קל להרים פעם בשנה איזה ארוע\כנס מגדלים. אם למישהו יש תוספת\ שכלול\ ביקורת לרעיון אני אשמח לשמוע.

naja

New member
קודם צריך להקים אותו....

תהיה הרשמה במפגש ואם האירגון הזה יקום אז הוא יתבסס על הרשימה הזו.

למעלה