תצוגת סרטוני VCD בגודל המקורי

bennyTKD

New member
תצוגת סרטוני VCD בגודל המקורי

אני מכין דיסק VCD עם כל מיני סרטונים, כדי לצפות בהם במכשיר DVD מחובר לטלויזיה. כשמקרינים את הסרטונים המקוריים במחשב - רואים אותם על חלק מהמסך (הם לא תופסים את כל גודל המסך). הבעיה - כשמכינים VCD, הסרטון "נמתח" לכל גודל המסך, ואז מאבד מהרזולוציה שלו. על הטלויזיה זה נראה רע. איך אני גורם ל- VCD לא למתוח את הסרטונים לכל גודל המסך? ב- nero יש אפשרות כזו, אבל היא לא עובדת על כל הסרטונים, אלא רק על חלק מהם (תלוי בפורמט שלהם). בתוכנות אחרות להכנת VCD לא מצאתי אפשרות כזו. מישהו מכיר תוכנה מתאימה? או האם יש דרך ל"מבינים" להיכנס לקבצים של ה- VCD ולשנות שם איזה פרמטר? בני

bennyTKD

New member
ספי שולתת!!!!1111, ושאלה קטנה

ספי, קודם כל, אני חייב לציין שזה אחד המדריכים הכי מקצועיים שראיתי בעברית בנושא מסויים. בדרך כלל אנשים כותבים מדריך בצורה מקוצרת, שרק מבינים מצליחים להבין אותו. פה כתבת (תרגמת, אבל זה אותו דבר מבחינתי) מדריך מפורט, עם המון צילומי מסך, והסברים מפורטים. כל הכבוד! שאלה קטנה - יש לי שאלה קלה לגבי TMPGenc - יש לי 90 סרטונים שאני רוצה לעשות להם את אותה פעולה (להגדיר שלא יפתחו על כל המסך, אלא ישארו בגודל המקורי). ראיתי שיש בתוכנה אפשרות ליצור batch, אבל שם הוא מבקש קובץ פרוייקט, ואז אני צריך לבנות לו 90 פרוייקטים. יש איזה דרך שאני אגדיר לו batch או פרוייקט בצורה פשוטה על כל 90 הקבצים? כל הקבצים באותה ספריה במחשב, ולכולם שמות דומים (נניח file1, file2 וכו' עד file90)? חשבתי אולי לפתוח את הקובץ פרוייקט שלו דרך notepad ולשכפל שם את השורות, אבל ב- notepad זה לא נפתח בצורה קריאה אלא בתור ג'יבריש. למישהו יש רעיון? בני

Sefy

New member
המדריך הוא שלי, תרגום של ncoder

לגבי TMPGEnc אני לא ניסיתי אף פעם לערוך את הקובץ Batch שלו, אז אני לא יודע אם זה יעבוד בצורה כזו. אני מציע לך פשוט להמשיך Project הבא וזהו, זה יהיה הכי קל ומהיר, אלו לא פעולות בתוסבכות, אלה פשוט הרבה מהן

למעלה