תצחק, סיר האמפרי. אני צוחק מהנאה.
לשאלותיך - הוקלט ב-1994. ההרכב: ITZHAK PERLMAN - VIOLIN OSCAR PETERSON - PIANO HERB ELLIS - GUITAR RAY BROWN - BASS GRADY TATE - TRUMS פרלמן נשמע מאוד מעניין. זאת אומרת, הוא אמנם מנגן ג´אז, אבל הFEEL הקלאסי חזק מדי אצלו. זאת אומרת, בדרך הכי פשטנית שאפשר להגיד, הוא לא מנגן את השמיניות כמו בג´אז אלא כמו בקלאסי (2 שמיניות בקלאסי להבדיל משמינית מנוקדת וחלק שש עשרה), אבל הסולואים שלו - פשש, חבל על הזמן. מטורף לחלוטין. סיר האמפרי, לא יכול לענות על שאלותיך, אבל אני רק יכול להגיד לך שזה לא בדיחה, מאחר ואני מחזיק את הדיסק בידי כרגע.
אתה יכול גם לחפש ביקורות עליו ב-WWW.AMG.COM. ולטענתך לגבי פטרוצ´יאני לצערי אני לא יכול להתייחס כי אם אתה לא אוהב אותו, זה לגיטימי, אבל אני כפסנתרן מבין את הגאוניות שלו ואת החשיבות שלו לג´אז. אתה לא יכול להשוות את טאטום ושות´ אליו. הם תקופות שונות לגמרי. אני רוצה לראות אותך מנגן על פסנתר כנף, כשאתה בגובה 90 סנטימנטר. לבנאדם הייתה טכניקה שלא מהעולם הזה. לפעמים לי היה נדמה שהוא מנסה לראות אם יש משהו שהוא לא יכול לעשות. זה מטורף. אבל אני לא יכול להכריח אותך לאהוב אותו, לצערי. בשבילי, הוא עדיין מס´ 1, הוא וקית´ ג´ארט, אבל הוא לפני.
שי
לשאלותיך - הוקלט ב-1994. ההרכב: ITZHAK PERLMAN - VIOLIN OSCAR PETERSON - PIANO HERB ELLIS - GUITAR RAY BROWN - BASS GRADY TATE - TRUMS פרלמן נשמע מאוד מעניין. זאת אומרת, הוא אמנם מנגן ג´אז, אבל הFEEL הקלאסי חזק מדי אצלו. זאת אומרת, בדרך הכי פשטנית שאפשר להגיד, הוא לא מנגן את השמיניות כמו בג´אז אלא כמו בקלאסי (2 שמיניות בקלאסי להבדיל משמינית מנוקדת וחלק שש עשרה), אבל הסולואים שלו - פשש, חבל על הזמן. מטורף לחלוטין. סיר האמפרי, לא יכול לענות על שאלותיך, אבל אני רק יכול להגיד לך שזה לא בדיחה, מאחר ואני מחזיק את הדיסק בידי כרגע.