תצלום שלט ממטווח צהלי

תצלום שלט ממטווח צהלי

שלום חברים! עלי להעביר הרצאה, ואני זקוק לתצלום של שלט הוראות הבטיחות, שמוצב בדרך כלל במטווחים צהליים. יש למישהו? יכולים לצלם? בתודה אמיר

שלום לשכן!!

אומנם אינני מדולב, אבל כל בנימין שכנים, חח! והעצה שלי: תבקש ממישו בצוות בית-אל שיצלם בדיגטלי אצלם וישלח לך למייל... בהצלחה

Daffynes

New member
שלום לשניכם!

מה אתם עושים בבנימין? ואם עדיין רלוונטי אני יכולה לצלם במטווחים בבי"א אבל אגיע לפה שוב רק עוד הרבה זמן...

Dumpty

New member
וואלה?מוזמנת לקפוץ לקפה...אני גרה

בדיוק ממול...אי שם ליד המכולת,הפיצריה וכו' וכו'... אני מניחה שאת מכירה.....

Dumpty

New member
ננו נו,אז מתי את אצלי?

אגב,תתפלאי,יצא לי להגיע עם איזה חייל שהקפיץ אותי מצומת הטי הביתה,הוא משרת כאן 3 שנים וכשהוא שאל איפה אני גרה ואמרתי ליד המכולת הוא ביקש הכוונה (מהבסיס!) כי הוא לא יודע איפה המכולת..... חטפתי את שוק חיי בערך! זה נראה לי החייל היחיד בעולם בהסטוריה של המקום הזה שלא מכיר את המכולת!

Daffynes

New member
חחחח בטח שקמיסט ../images/Emo8.gif

ולמזלי אני חוזרת לבסיס רק ביום א'. ועושה לילות

Dumpty

New member
האמת שלא,הוא דווקא היה איזה מ' משו

...חח...אני ממש גרועה בכל הקטע... בכולופן אני משאירה לך באישי את המספר שלי,אם את צריכה משו,כל דבר את מוזמנת לפנות. אין מה להתבייש!!

סבבי!!

יש איתי באישפוז יום צריפין עכשיו אחת מחטמ"ר בנימין... ראיתי אותה ביום א'! רק לא זוכר איך קוראים לה..

Dumpty

New member
אהודי חמוד,עד כמה שזכור לי משום מה

בביתאל עיה"ק תובב"א אין בכלל שלט כזה במטווחים... החיילים אצלינו כנראה מספיק מתורגלים וכ"כ מעולים שהם לא צריכים את זה... חיחיחיחי...

במטווח הראשון יש!

לפני חצי שנה ביליתי שם יום שישי שלם עם כיתת הכוננות (פעם אני חובש ואבא יורה ופעם אבא חובש ואני יורה).. ואת ההוראות בטיחות הרבש"ץ שלנו הקריא מהשלט.. יכול להיות שכבר הפכו אותו למטרה אבל!

Dumpty

New member
אני גרה פה כבר 15 שנה ומעולם לא

שמתי ליבי לשלט שכזה.... אבל מילא,אם היית פה לפני חצי שנה נאמין לך! אגב,מה אתה עושה בבית??

מעניין, אבל לא מה שביקשתי. אגב,

בעבר הכנתי מצגת על בטיחות באכסנת כלי יריה. מפאת גודלה 5.5 MB איני יכול לצרף אותה כאן. בכל מקרה - תודה!

למעלה