חגי ליכטיג
New member
תצ'מעו משהו: הפעם בנוגע למסעדת בשר משובחת....
אז ככה. היעדרותה של רעייתי מהארץ, הביא את הילדה ואותי להצפין לחברים במושב מרגליות שעל גבול הלבנון. מכיון שאתמול (למרות שהיום - זה התאריך הרשמי), נחגגו שני ימי הולדת + סיום השלב הראשון של בה"ד 1 לבן הבכור שלהם + סיום טירונות של הבן השני, החלטנו לחרוג ממנהג ארוחת ערב שישי המסורתית במסורת הכורדית (הם. לא אני), ונסענו למושבה מטולה. נראה לי שהמקום החביב עליי ביותר במושבה מטולה, נמצא ממש בקצה הדרומי של הרחוב הראשי, ונקרא בשם "הטחנה". מה אומר ומה אדבר? כל אחד ואחד מאיתנו הזמין נתח אחר: פילה. פילה ברוטב שמנת, פריים ריבס, נתח קצבים, אנטריקוט. כל מנה ומנה כ - 300 גר' במידה מדיום. מאחורי המיסעדה, סיפור אנושי מרתק ומעניין על קשר בין אנשי המושבה מטולה ללבנונים, מה שגורם למזון להיות בשרי בסגנון דרום אמריקאי בניחוח לבנוני. לקרניבורים שכמונו, מסעדה כזו אינה המלצה, אלא חובה (!!!) >ובכלל, נראה לי ששווה להכניס פה מדור קבוע של מסעדות בשר. שבוע טוב. חגי
אז ככה. היעדרותה של רעייתי מהארץ, הביא את הילדה ואותי להצפין לחברים במושב מרגליות שעל גבול הלבנון. מכיון שאתמול (למרות שהיום - זה התאריך הרשמי), נחגגו שני ימי הולדת + סיום השלב הראשון של בה"ד 1 לבן הבכור שלהם + סיום טירונות של הבן השני, החלטנו לחרוג ממנהג ארוחת ערב שישי המסורתית במסורת הכורדית (הם. לא אני), ונסענו למושבה מטולה. נראה לי שהמקום החביב עליי ביותר במושבה מטולה, נמצא ממש בקצה הדרומי של הרחוב הראשי, ונקרא בשם "הטחנה". מה אומר ומה אדבר? כל אחד ואחד מאיתנו הזמין נתח אחר: פילה. פילה ברוטב שמנת, פריים ריבס, נתח קצבים, אנטריקוט. כל מנה ומנה כ - 300 גר' במידה מדיום. מאחורי המיסעדה, סיפור אנושי מרתק ומעניין על קשר בין אנשי המושבה מטולה ללבנונים, מה שגורם למזון להיות בשרי בסגנון דרום אמריקאי בניחוח לבנוני. לקרניבורים שכמונו, מסעדה כזו אינה המלצה, אלא חובה (!!!) >ובכלל, נראה לי ששווה להכניס פה מדור קבוע של מסעדות בשר. שבוע טוב. חגי