תצ'מעו סיפור ../images/Emo118.gif
הייתי באחת מרשתות השיווק וביקשתי בשר טחון. כמובן שהיו פלסטיקים מוכנים מראש וביקשתי שיטחנו לי חדש. הבחור נכנס מאחור ופתאום חוזר עם כמה בלוקים צרים וקפואים של משהו שמזכיר בשר עם הרבה לבן ובצבע אפרפר משהו. שאלתי "מה זה הדבר הזה?" הוא אמר שזה מתאים להם בדיוק למכונה. "אבל זה גם לא טרי וזה גם נראה לי מלא שומן" מסתבר שהם מקפיאים את זה מטעמי נוחות (סתם תהייה בינינו- ומה קורה כשזה מפשיר לאחר טחינה ושוב מקפיאים ושוב מפשירים . . .). אז אמרתי לו "לא תודה, לא קונה". אז הוא אמר רגע רגע. והלך להביא מה שנראה יותר כמו נתח בשר טרי, ארוז ועם יותר בשר. גם הצבע יצא אחר. ואני אומרת לכם . .. אני הולכת לחפש חנות איטליז טובה. לא סומכת עליהם יותר.
הייתי באחת מרשתות השיווק וביקשתי בשר טחון. כמובן שהיו פלסטיקים מוכנים מראש וביקשתי שיטחנו לי חדש. הבחור נכנס מאחור ופתאום חוזר עם כמה בלוקים צרים וקפואים של משהו שמזכיר בשר עם הרבה לבן ובצבע אפרפר משהו. שאלתי "מה זה הדבר הזה?" הוא אמר שזה מתאים להם בדיוק למכונה. "אבל זה גם לא טרי וזה גם נראה לי מלא שומן" מסתבר שהם מקפיאים את זה מטעמי נוחות (סתם תהייה בינינו- ומה קורה כשזה מפשיר לאחר טחינה ושוב מקפיאים ושוב מפשירים . . .). אז אמרתי לו "לא תודה, לא קונה". אז הוא אמר רגע רגע. והלך להביא מה שנראה יותר כמו נתח בשר טרי, ארוז ועם יותר בשר. גם הצבע יצא אחר. ואני אומרת לכם . .. אני הולכת לחפש חנות איטליז טובה. לא סומכת עליהם יותר.