תצ'מעו סיפור

קישלורן

New member
תצ'מעו סיפור ../images/Emo118.gif

הייתי באחת מרשתות השיווק וביקשתי בשר טחון. כמובן שהיו פלסטיקים מוכנים מראש וביקשתי שיטחנו לי חדש. הבחור נכנס מאחור ופתאום חוזר עם כמה בלוקים צרים וקפואים של משהו שמזכיר בשר עם הרבה לבן ובצבע אפרפר משהו. שאלתי "מה זה הדבר הזה?" הוא אמר שזה מתאים להם בדיוק למכונה. "אבל זה גם לא טרי וזה גם נראה לי מלא שומן" מסתבר שהם מקפיאים את זה מטעמי נוחות (סתם תהייה בינינו- ומה קורה כשזה מפשיר לאחר טחינה ושוב מקפיאים ושוב מפשירים . . .). אז אמרתי לו "לא תודה, לא קונה". אז הוא אמר רגע רגע. והלך להביא מה שנראה יותר כמו נתח בשר טרי, ארוז ועם יותר בשר. גם הצבע יצא אחר. ואני אומרת לכם . .. אני הולכת לחפש חנות איטליז טובה. לא סומכת עליהם יותר.
 
אצלינו בסופר טוחנים את הבשר במקום

מול הקונה כך שיכולים לראות מה הוא טוחן וממתי הבשר. אכן , הבשר צריך להיות אדום.
 

ורד 34

New member
שמעתי בסופריםהגדולים יש בעיה

עם הבשר. אניאישית מעדיפה את הקצב השכונתי. או בשר קפוא בסופר ולא טרי. פעם אחת יותר מידי היה בישבילי כאשר קניתי בשר "טרי" אצלהם והיתברר כמקולקל
 

קישלורן

New member
ככה צריך להיות.

עוד משהו ששמעתי מבחור ארגנטינאי, שאני לא בדקתי ואני מודה שאין לי מושג בנושא ואם אני מאמינה או לא ושאר הסתייגויות בעניין. הוא אמר שברשתות הגדולות הבשר נראה אדום כי צובעים אותו בפפריקה ! או שזו פרנויה או שזה נכון - לי אין מושג . . .
 

oisdvib

New member
זה נכון. אינני יודעת אם זה פפריקה,

אבל צריך להזהר. לא תמיד אם הבשר אדום זה אומר שהוא טרי.
 

מאיה 72

New member
אני לא יודעת לגבי פפריקה אבל בשר

שנמכר מוכשר בדר"כ לא טרי. זה בשר שהופשר, הוכשר ונמכר כבשר טרי (הם קוראים לזה בשר מצונן). הייתי קונה תקופה ארוכה עד שאמרו לי את זה והפסקתי למרות שהרבה יותר נוח לקנות מוכשר )עכשיו אני מכשירה בעצמי). מה שכן אם אני צריכה את הבשר לאותו יום או ליום אחרי אני קונה בסופר אבל כבר לא מקפיאה.
 
למעלה