תצ

סליחה על שגיאת הכתיב ועוד...../images/Emo70.gif

אח שלי קצת הפריע לי.אני הבן של מנהלת הפורום.רציתי לנהל פורום חדש ואמא אמרה שאני יכול לעשות בפורום שלה פינה קטנה לילדים אז אם אתה ילד הצטריף לפינה החדשה

לאה_מ

New member
אמנם אני לא ילד, אבל הרעיון מגניב!

ויש לי ילד בן 8 וחצי, שלדעתי ישמח להצטרף לפינה שלך, רק כדאי שתתחיל דיון באיזה נושא שנראה לך מעניין. בהצלחה!

שקמי

New member
נסיון שני להעלות הודעה..

בתור נציג השכבה הצעירה, יש לי כמה שאלות אליך, מסקרנות.. איזה סוג ספרים אתה אוהב לקרוא? אתה משאיל מהספריה הציבורית, או שבבית הספר יש לכם ספריה טובה? יש ספרים מסוימים שאתב חייב לקרוא בבית הספר, או מה שאתה רוצה? החברים שלך אוהבים לקרוא? מה הספר האחרון שקראת? ברוך הבא חוצמזה!

יש הרבה ספרים

לדוגמא הארי פוטר. אבל אני אוהב במיוחד ספרים על ימי המנדט הבריטי(1917-1947)וספרים של הסופר שמואל ארגמן.בבי"ס לפעמים נותנים לנו לקרוא קטעים בהיסטוריה ובטבע אבל רק פעם בחודש בערך. דרך אגב מה זה נציג השכבה הצעירה?

שקמי

New member
נציג, פוטר וארגמן מההודעה השניה.

אין לנו פה הרבה משתתפים צעירים, ולכן אתה יכול לספר לנו על קוראים בגילך. זו הייתה כוונתי בנציג השכבה הצעירה. את הארי פוטר גם אני אהבתי, כנראה שלא משנה בן כמה אתה בשביל לאהוב את הספר הזה. איזה ספרים כתב שמואל ארגמן? ועל מה הסדרה ארגמן שהזכרת בהודעה השניה? נשמע מעניין.

מה לא קראת ספרים של שמואל ארגמן../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

הספרים מדברים על העם היהודי מהתקופה שבארץ היו יוונים(בלוע הארי)עד השואה(במשברי הים)היא סדרה של בערך20-30 ספרים והיא יפה מאד

ציפי ג

New member
שמואל ארגמן

הוא סופר חרדי הכותב עלילתית סיפורים לילדים הן על תקופות היסטוריות והן על היום. מין גלילה רון פדר עמית דתי.

קראתם את "הימאים"?../images/Emo91.gif

אפילו שזה ספר קצת נדיר המעמץ למצוא אותו שווה.בסדרה יש כמה ספרים שמספרים על מחתרת שנקראת"הימאים"הוא ספר יפה מאד בקיצור.

למעלה