תקוה או טיפשות?

חגו

New member
תקוה או טיפשות?

מוזר, המקומות שהייאוש יכול להביא אותך אליהם בתקווה למצוא הצלה לנשמה. נשמה שדועכת וכבר לא נשאר ממנה הרבה. והנה אני מוצאת את עצמי כאן, לא יודעת בידיוק מה אני מחפשת, לא יודעת בידיוק מה אני רוצה להגיד. רוצה לצעוק שכל העולם ישמע, ורוצה להזדחל לי בשקט לתוך כונכייה, שלא יראו , שלא ישמעו......... ושוב מרגישה את עצמי מתדפקת בייאוש על הדלת הלא נכונה, אבל זו דרכו של ייאוש, הוא מנסה בכל פרצה אפשרית למצוא את הישועה. אז תקוה או טיפשות?

רומי1770

New member
ללא ספק.... תקוה

נשמע כל כך מוכר... הייתי אומרת שבכל מקרה זו תקווה... ולו בשביל האפשרות שיום אחד היא תביא אותך להתדפק על הדלת הנכונה (שבמקרים רבים יכולה להיות הכי לא צפויה....)

חגו

New member
כנראה שלא....

היית קצת מעורפלת בכתיבה שלי הדלת הנכוה היא פסיכולוג, אבל מי יכול להרשות לעצמו תענוג שכזה? אני לפחות לא יכולה אבל, אני עוד פה בינתיים, עד שכבר לא וזהו

חגו

New member
ללא ספק ייאוש

אני רוצה לשתף אתכם במשהו. אף פעם לא הייתי אצל פסיכולוג (אין לי מספיק כסף לזה), אף פעם לא קיבלתי תרופות פסיכיאטריות, ואף פעם לא אושפזתי.. אני קוראת כאן בפורום דברים מאוד קשים שאנשים כותבים, אבל אני רוצה להגיד לכם שעם כל האמפאתיה והסימפטיה שלי לכל מה שאני קוראת, האנשים האלה ישארו פה הרבה אחרי. כי ככה זה כנראה כשאתה מספיק חזק להמשיך ולשרוד ,למרות כל הכאב בפנים, וכשאתה כותב במילים קטנות ולא משתפכות כמו שאני כותבת. כתבתי לראשונה על הייאוש שלי, אמנם בלי לפרט יותר מידי, ועושה רושם שזה לא ממש נגע לאף אחד. אז תודה לכל מי שהיה פה (תודה רומי) ותודה לכל מי שלא. יאוש כנראה הייתה הבחירה הנכונה. לי אין כח להמשיך יותר הלאה, בפרט לנוכח השתיקה לצעקות הייאוש שלי שאף אחד לא שומע. היו שלום. רק אל תגידו שלא אמרתי, רק שלא היה אף אחד שהקשיב, ונתראה בשמחות אי שם-אחרי הכל זמנם של כולם מגיע, במוקדם או במאוחר..........

white crane

New member
חגו--------------------

קראתי, ומקווה שלא מאוחר מידי. אני לא מאמין שיש כאן פסיכולוגים , אבל יש כאן אנשים שיכולים לתת לך את ההתייחסות , לפחות המינימלית ביותר , בתקווה שתרגישי שאת לא לבד. מקווה שעוד תשובי , למרות שאני קורא את היאוש העמוק , ותחושת הסופניות המצוייה בו. שלך העגור הלבן.

white crane

New member
חגו

מנסה להעלות את ההודע, במידה ותחזרי שוב, שתראי שאת לא לבד. שלך העגור הלבן

למעלה