תקועה במבוך

notred

New member
תקועה במבוך

את מערכת היחסים עם החבר הרציני הראשון שלי התחלתי בגיל 24.5, ולאחר חצי שנה של חברות, הוא נפרד ממני. הפרידה היתה קשה מאד, נשארנו בקשר, שבהתחלה היה בכי הדדי על כך שאנחנו לא ביחד ושאין לנו עתיד משותף. כרגע, 5 חודשים אחרי הפרידה, אנחנו מתנהגים כזוג לכל דבר ועניין, אפילו יותר קרובים מאשר כשהיינו בהגדרה "זוג". הוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי, רוצה להיות בקרבתי, רמת השיחות הן מבחינת כמות והן מבחינת איכות (אפילו שגם לפני הפרידה התקשורת בינינו היתה טובה) עלתה מאד, הוא מקנא לי ואני לו, אנחנו עדיין מונוגמיים, למרות שרשמית אנחנו לא יחד. אנחנו מנהלים כל הזמן שיחות יחסינו לאן, ובעיקר מרגישים כמו שני אימפוטנטים שקשה להם להחליט, לכאן או לכאן. באופן אישי אני מרגישה שהוא כרגע מקבל את כל מה שהוא רוצה ורצה מלכתחילה - אני שלו, יש לו חברה טובה וקרובה ופרטנרית מעולה למיטה (אם יורשה לי), אבל אין לו את מה שהפריע מלכתחילה - הוא לא בן אדם חברותי,ואני כן, וכרגע אני לא מבקשת ממנו לבוא איתי לאף אירוע של חברים שלי, לא מבקשת שיבוא אלי הביתה למרות שההורים לוחצים (נו, כן, אני מרוששת, לכן עדיין גרה בבית). זה לא נראה כאילו הוא מפחד מההגדרה "חברים", אבל הוא מפחד מכל מה שבא בעקבותיה, וכרגע אין לו. כי להיות מחויב אלי הוא כן, אבל לרצונות שלי ולצרכים שלי - לא. אז אחרי כל המגילה הזו, מה אני עושה איתו, אתם שואלים? אני אוהבת אותו. הא, וגם עובדת איתו, שכחתי לציין, מה שמקשה על הכל. מה עושים???
 

N u k

New member
אויש..

דיברת איתו על זה?- זה דבר ראשון. אם הוא לא רוצה לבוא איתך לכלום- אולי תדברו, ותמצאו על מה הוא מוכן להבליג ולנבות? :) אם יסבול- שלא יבוא, אם יהנה, שיבוא להבא ולא משנה מה תגידי- אתם יחד :) רשמי או לא רשמי- אתם זוג. לא נראה לי שלשבור את הכלים לפני שמלבנים את כל העניין יהיה אפשרי או רצוי מבחינה רגשית, ואם אחרי הליבון הוא ייבהל וילך- שלום.
 
נראה לי שיש לך את כל המידע.

השאלה היא מה את רוצה. האם הסידור הזה ביניכם מתאים לך? אם כן, אחלה. אם לא (וממה שכתבת הבנתי שלא), זה מה שהוא. את לא יכולה לשנות אותו.
 

magenta73

New member
מערכת יחסים צריכה להתאים

לשני האנשים שבתוכה. את כנראה כ"כ מפחדת לאבד אותו שאת מוכנה לכל התנאים שלו, מבלי לצייץ ולעמוד על שלך, וזה מפריע לך. מן הסתם. בשביל להיות מחויב אליך - הוא גם צריך להוית מחויב וקשוב לצרכים שלך. בנתיים, נראה לי שממש נוח וכיף לו. הוא מקבל כל מה שהוא רוצה מבלי להתאמץ יתר על המידה. את זו שצריכה לשים לזה סוף - לשים את הקלפים על השולחן ולדבר איתו.
 

א ו ט י

New member
זה בראש שלך וזה רק נדמה לך....

את תקועה? מה תקועה? איזה תקועה? זה בראש שלך ואל תתני לשום דבר לתקוע אותך (אם את יודעת למה אני מתכוונת)... חמודה - את תקועה רק אם החלטת ככה ואם תחליטי אחרת את תהיי חופשייה כמו ציפור!!!
או פרפר... פשוט תחליטי מה את רוצה ותהיי שלמה עם זה. קחי אחריות על החיים שלך ובהצלחה!
 
למעלה