את רוצה שאנחנו פה נעזור לך
לסכן את בריאותך בחוסר אחריות משווע?
המנתח כבר עשה זאת בכישרון רב, אבל את לא רוצה שנרד עליו. וגם לא עלייך.
לעשות ניתוח טבעת ב-BMI28 (שזה 80 קילו על 1.67 גובה) זה פשע בל יכופר לבריאות.
ניתוח עושים כדי לעזור לאנשים ענקיים להגיע ל-BMI28...
אנחנו לא יכולים לעשות כל מה שמתחשק לנו ועולה בדמיוננו, כי המציאות תטפח בפנינו.
לגוף שלנו יש כללים. מי שמנסה לעקוף אותם מנסה לעקוף את הזנב של עצמו.
הנה, עינייך הרואות, שניתוח לא יכול להפוך אותך לדוגמנית ולהגשים את כל הגחמות העולות ברוחך לגבי המשקל שלך. עובדה שהוא לא מנע ממך לעלות במשקל.
רק שילוב הכרחי של חשיבה רציונלית ובוגרת (ואם אין - אז לעבור תהליך של התבגרות עם טיפול!), יחד עם ידע מכסימלי בתזונה נכונה ובצורת אכילה נכונה, יחד עם פעילות גופנית סדירה ונעימה, יחד עם מודעות לנתונים הנפשיים שלך והבאה בחשבון של נסיבות החיים שלך - יכולים להביא לשמירה על משקל באופן קבוע לכל החיים.
כרגע ה-BMI שלך תקין לחלוטין - 25. אין לי שום עניין לעזור לך לרדת ל-BMI22, באשר אני חושבת שהוא לא בריא לך, והוא לא יתרום כלל (בלשון המעטה) למטרה להישאר רזה ובריאה לכל החיים. אני סבורה שככל שתתעקשי לרדת במשקל, כך תעלי בפעם הבאה הרבה יותר מאשר בפעם הזו. אז את רוצה שאני אעזור לך בכך?...
אני מוכנה לעזור לך לבחון איך התרחשה העלייה של 8 ק"ג, ואיך לנסות למנוע את המשכה. אבל לא איך לרדת אותה.
יש כל מיני דברים שאפשר לעשות כדי לחטב את הגוף בבריאות - מכון כושר (עם תוכנית מקצועית ומושגחת באחריות), מכשיר רטט, סוג תזונה מותאם מקצועית, פעילות אירובית מותאמת. יש מה לעשות בשביל הבריאות.
אבל אם תתעקשי על להכריח את הגוף שלך ללכת למצב שלא טבעי לו, כי כך את רוצה, אני מבטיחה לך מניסיוננו הרב פה, שהוא יחזיר לך בכפל כפליים. לא את מנהלת את הגוף שלך, אלא מי שברא אותו - החוקים שהוא ברא בשביל הגוף שלך.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.