תקועים עם שני צבעים

אינדי62

New member
תקועים עם שני צבעים

אני וחברי עוברים בקרוב לבית קטן ומקסים שחלק גדול ממנו כבר מוכן ומעוצב מראש. בסלון, למשל, יש קיר שחלקו התחתון בנוי מלבנים בגוון חום-אדמדם. החדר כרגע צבוע בלבן, ורצינו לצבוע אותו בצבע חמים יותר, גם בגלל שהוא גדול מידי להרגשתנו, ורצינו לתת לו אווירה יותר ביתית. הבעיה היא שיש לנו ספות מקטיפה בצבע כחול-יסוד. זה לא כל כך הולך עם הלבנים ולא עם ל צבע שהייתי מתאימה ללבנים - צהוב בהיר או כתום בהיר. אפילו עם ירוק בהיר אני חוששת מתוצאה מגוחכת. בתוך כל זה יש לנו גם מדוון ציוד לאקטרוניקה של החברה, בצבעי כסף ושחור, שגם לא ממש תורמים לאווירה הכפרית שמכתיבות הלבנים. כדי להחמיר את המצב, מהסלון אפשר לראות קצת לתוך המטבח, שם אווירת הבית-כפרי-בדיוק-גמרנו-להכין ריבה חוגגת, עם חרסינות בצבע ירוק בהיר (יפות דווקא!) ושולחן עץ כבד עם מפה ירוקה. הצילו אותנו מטעות עיצובית קשה! איך משלבים את הכחול והקולנוע הביתי עם אווירה הלבנים והכפר?

michalva1

New member
תיקון טעות

כדי לעזור לכם אני אשמח לראות תמונות- יכול להיות שאפשר ע"י שימוש בצבעים נכונים ליצור שעטנז שיש לו את הייחודיות שלו- לא תמיד הכל צריך להיות הרמוני, אפשר ללכת על "טוויסטים" אבל שוב- אני חייבת לראות על מה מדובר- תמונה של המטבח של הספות ושל הלבנים. עוד דבר: כיסוי לספות בא בחשבון מבחינתכם? זה גם עשוי להיות פיתרון. גם במקרה הזה אזדקק לתמונות על מנת לתת דיעה מבוססת יותר. אתם מוזמנים לפנות אלי למייל או לשלוח מסר מיכל , מעצבת פנים

נומוש

New member
חום-אדמדם וכחול יכולים להיות יופי

של בסיס צבעוני לעיצוב. למשל- לצבוע את הקירות וגוון פנינה - נותן חמימות אך לא מוסיף גוון דומיננטי. לגבי עניים המערכת- אולי ניתן ליצור לציוד פינה משלו - שלא יתפזר וישפיע על כל החלל, אפילו אולי להסתירו ע"י פרגוד או וילון. וכמובן.... אם תעלו תמונות - יעזור

למעלה