תקוע בשלב ת.לידה מלא זמןןןןן

מצב
הנושא נעול.

RoCKeR121

New member

היי חברה התחלתי את התהליך באוגוסט 16 עם עורך דין וכל האישורים שלי הוגשו כבר מזמן, וגם האישורים הנוספים שהם ביקשו יותר מאוחר וכבר אישרו את הבקשה אבל עדיין לא הונפקה תעודת לידה למרות שההליך אושר ואני אזרח כבר מדצמבר
יש למישהו תובנות בעניין כמה זמן זה עוד יכול לקחת? נמאס כבר לשמוע מהעו״ד ש״זה יכול להגיע כל יום״...

ריטה180

New member
תודיע לנו מתי שתקבל

היי חברה התחלתי את התהליך באוגוסט 16 עם עורך דין וכל האישורים שלי הוגשו כבר מזמן, וגם האישורים הנוספים שהם ביקשו יותר מאוחר וכבר אישרו את הבקשה אבל עדיין לא הונפקה תעודת לידה למרות שההליך אושר ואני אזרח כבר מדצמבר
יש למישהו תובנות בעניין כמה זמן זה עוד יכול לקחת? נמאס כבר לשמוע מהעו״ד ש״זה יכול להגיע כל יום״...
תודיע לנו מתי שתקבל
אצלי, שרת המשפטים חתמה בסוף ינואר (וכמובן שעוד לא קיבלתי)
תודיע לנו מתי שתקבל

עדכון לגבי משך זמן לקבלת תעודת הלידה מפורטוגל

צוואר הבקבוק שהיה בהליך האנליזה השתחרר יחסית עקב פתיחת הקונסרבטוריה בפורטו והוספת כוח אדם ועבר לשלב האישור והנפקת תעודת הלידה.
משך הזמן לקבלת התעודה יכול להגיע גם ל-6 חודשים בקצב הבקשות הנוכחי.

portoshahar

New member
לגבי שחרור צוואר הבקבוק

צוואר הבקבוק שהיה בהליך האנליזה השתחרר יחסית עקב פתיחת הקונסרבטוריה בפורטו והוספת כוח אדם ועבר לשלב האישור והנפקת תעודת הלידה.
משך הזמן לקבלת התעודה יכול להגיע גם ל-6 חודשים בקצב הבקשות הנוכחי.
לגבי שחרור צוואר הבקבוק
מה זה אומר לגבי משך הזמן שהתיק מחכה לסריקה ? האם משך הזמן אמור להתקצר?
האם אתה יודע איזה תיקים נסרקים כרגע ?

האנליזה אמורה להתקצר ולהתייעל (דיגיטלית) אך השלב הבא

לגבי שחרור צוואר הבקבוק
מה זה אומר לגבי משך הזמן שהתיק מחכה לסריקה ? האם משך הזמן אמור להתקצר?
האם אתה יודע איזה תיקים נסרקים כרגע ?
האנליזה אמורה להתקצר ולהתייעל (דיגיטלית) אך השלב הבא
הייתה תוספת כוח אדם קטנה לשלב האנליזה (כוח אדם מהמחלקה של גואה/הודו עברו להליך האנוסים) עם הדיגיטציה שהחלה לפני שנה בערך... אך כוח אדם מצומצם של 5 אנשים בלבד אשר מטפלים בהזנת הנתונים למערכת ורישום תעודת לידה, עוד פחות מכך חותמים בהסמכת השרה... צוואר בקבוק חזק.
כרגע אין צפי להוספת כוח אדם אך גורמים מנסים לשכנע את הגורמים הרלוונטיים להוסיף כוח אדם עקב ההשקעות של לא מעט מבעלי דרכונים חדשים בפורטוגל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה