תקוע לי שיר בראש, ואני לא זוכרת איך

בלבלה

New member
תקוע לי שיר בראש, ואני לא זוכרת איך

קוראים לו ומי הזמר בבקשה תעזרו ליייייייייייייייי אלוקים שבשמיים מתפלל אני אלייך ואז בפזמון השני זה אלוקים שבשמיים מתפלל שוב רק אלייך בבקשה תעזרו לי ותגידו לי של מי השיר הזההההההההההההההההההההה

בלבלה יאא אני מכירה את זה כנסי

אני מכירה את השיר הזה- יאאאאא איזה שיר מדהים של מי הוא יאללה אני מנסה להיזכר למרות שאין לי אותו - תן לי כוח להבין שחיי הם לא חייה - ככה זה הולך השיר. אני ינסה להיזכר איזה באסה כל כך רציתי לעזור לך - הוא באמת מהדהד לי בראש ואנימכירה אותו והיה לי אותו על קלטת אבל של מי הוא באמת????????????. אם אני יזכר אני יכתוב לך של מי ואיזה שם שיר זה. ואפילו אם אני יוכל להשיג לך אותו אשלח לך בכייף.- רק קודם כל שאני יזכר. יש לך אולי עוד כמה מילים שאת זוכרת מהשיר? זה יכול מאוד מאוד לעזור לי להזכר. תמיד לצידך נשמה <<<<< ילדת החופים<<<<< אלין

pazshani

New member
שלום בנות!

אני חושבת שהשיר המדובר הוא של אבי סינוואני לא?

בלבלה- השיר של אבי סינווני בדוק!!!../images/Emo140.gif

את רואה ואני לא גיליתי את זה לבד זה pazshani שגילה לי. מקווה שאמצע לך אותו כמה שיותר מהר זה של אבי סינווני איזה קטע איך לא זכרתי? מבולבלת קליל לא נורא יעבור לייייייייייייייייייייי. אוהבת תמיד >>>>> ילדה שהים אוהב- ילדת חופים>>>>>> אלין

טוב אני אגלה לכם משהו....

לשיר קוראים "תפילת האהבה" ומה שלא בדיוק נכון זה שזה של אבי סינואני, אבי סינואני מחדש את השיר הזה, השיר הזה יצא לפני איזה שמונה שנים עם זמר חדש בשם יואש דרור, למילים וללחן אחראי בחור מאד מוכשר בשם מיקי מדר, יואש דרור (שאותו אני מכיר אישית) חזר בתשובה לפני שלוש שנים ומאז הוא שר רק שירי קודש, אבי סינואני ראה כי טוב וביקש רשות ממיקי מדר להקליט את השיר הזה, לפי דעתי הביצוע הכי יפה זה של יואש, הוא שר את זה בזמנו בתמימות של ילד... ממני אלון זכריה.

בלבלה

New member
יההההה תודההההההההה

וזה בסדר... יש לי ת´דיסק של אבי סינואני.... חחחח פשוט שכחתי של מי השיר והאחרוןןןןןןן שחשבתי עליו זה האבי הזה תודה רבה לכל מי שעזר

pazshani

New member
אלון

אני לא מאמינה שהידע שלך כזה נרחב ועוד לא הצלחת לפענח את דקלון בשבילי אולי תעשה מאמץ?

למעלה