תקופה ארוכה ללא עבודה - חלק 2

thankful

New member
תקופה ארוכה ללא עבודה - חלק 2

הנה החלק השני של המאמר שלי : תקופה ארוכה ללא עבודה - חלק 2 : אין עבודה , אין כסף , מדיניות אכזרית של מקומות עבודה - דרוש שינוי ! על מנת לקרוא את החלק הראשון , יש לדפדף אחורנית בפורום "מובטלי הייטק" לתאריך 3 ביוני (אם זה עדיין מופיע שם) . מפאת אורך ההודעה , צירפתי מסמך WORD . זהו מסמך הערוך ב - WORD 2003 (אם יש בעיות לקרוא אותו - תגידו לי) , בן 18 (!) עמודים . היכונו ! קריאה מעניינת , ליאור .

MrListen

New member
לא קראתי את הכל אבל יש לי דעה

והיא בוודאי לא ניתוח מושלם; אבל גם אם מישהו קרא את כל המסמך (בוודאי מעט מאוד - הוא ארוך מדי), בליויי חלקים מפורומים אחרים, אין שום אפשרות לניתות מקיף מבלי להכיר אותך מקרוב. בכל מקרה, ההתרשמות שלי היא כדלקמן: לדעתי הבעיה היא בך. מבחינת גיל, אתה בשלב בוא יכולת להיות מבוסס מבחינת מקום עבודה, אך דבר ה לא התאפשר מסיבות שונות. מעבר לכך, וחשוב מכל, אין לך כל יוזמה אישית לשיפור מצבך הכלכלי.הראייה הפיננסית שלך היא כזו: אני צריך כסף כדי לממן את הוצואותיי הבסיסיות ואם יישאר אז גם מותרות (להלן חשבונות/הוצאות). כסף משיגים דרך עבודה. עבודה עם כסף טוב משיגים עם השכלה.שורה תחתונהאני צריך השכלה טובה, כדי שאני אמצא מקום טוב לעבוד בו, שישלם לי כסף טוב, כדי שאוכל לשלם את חשבונותיי. אעבוד ואשקיע בעבודה שלי, כדי שאתקדם, אקבל יותר כסף ותנאים פנסיונים ואחרים, ואז אוכל להגדיל את הוצאותיי לחיות יותר טוב. עד כאן הכל נכון? כי אם לא אז אין טעם שאני אמשיך.

thankful

New member
די בסדר . ימשיך כבודו .

לפי מה שאתה מתאר , קל (כנראה) לקלוט שאני חושב בצורה של "אם-אז" - ממש כמו במתימטיקה - תחום שאהוב עליי (יש לא מעט קורסי חובה במתימטיקה בתואר למדעי המחשב שמדברים על "אם ... אז ..." - תנאי והמסקנה המתחייבת ממנו) .

השכלה ועבודה

לדעתי לא חייב להיות קשר בין השניים. השכלה יכולה לבוא מצורות שונות ואישית אני מכירה כמה אנשים שמצליחים בחייהם בלי השכלה פורמלית גבוהה. ולעומת זאת, ראה את כל האקדמאיים המובטלים מסביבנו. השכלה לא תמיד פותחת דלתות. היא עורת, אבל כמה שתהיה חכם אם לא יהיו בך תכונות אחרות שום חוכמה לא תעזור.

thankful

New member
that what I mentioned

this is the university of life" - remember that from my article" ?

thankful

New member
הנה זה בקובץ TXT , לנוחיותכם .

עכשיו - גם קריא (למי שיש גירסאות ישנות יותר של WORD או לדעתי אפילו ללא WORD בכלל) וגם קטן (61K בלבד - בדיוק רבע מקובץ ה - WORD , ששוקל 244K !) . יש לשמור את הקובץ במחשב ואז לפתוח את קובץ הטקסט ב - NOTEPAD וללחוץ על CTRL+SHIFT , ע"מ שניתן יהיה לקרוא מימין לשמאל . בהצלחה ! ליאור .

בקיצור , בהנחה שאתה הנדסאי

ואין לך ניסיון מזה 3.5 שנים אני מעריך שאתה בן 27 בערך , ואם אתה לא מצליח למצוא תפקיד בתחום , תנסה משהו שהוא ללא מסלול לעתיד או התקדמות מסויימת כמו 144 בזק או ג'ובים לסטודנטים וכדומה. לחיות על ההורים זה לא פיתרון. כל אחד והמזל שלו. אבל מהמעט שקראתי , ראיתי שאין לך רישיון . רישיון זהו מצרך בסיסי אצל אוכלוסיית הגברים (מה לעשות שזאת המציאות) , וזה נשמע מוזר שבגיל כזה עדיין אין לך רישיון , זה נראה על פניו כאילו אין לך ביטחון עצמי , וזאת ההתחלה לדעתי. לך תעשה רישיון!

thankful

New member
"לך תעשה רשיון"

אבל לרשיון צריך הרי כסף ... חוץ מזה , הייתי מעדיף להמשיך לימודים לתואר ראשון מאשר רישיון ("תואר ראשיון" ...)

אף פעם לא מאוחר מידיי

1) תמצא עבודה שתרוויח כסף (לא משנה איזו) 2) תוציא רישיון , תנאי בסיסי , גם לעבודה יותר רווחית וגם לעתיד בכלל. 3) תתחיל ללמוד לתואר ראשון. ( לא חובה - אם תצליח למצוא עבודה....)

thankful

New member
אני באמצע התואר - עשיתי כבר כמה

קורסים באוניברסיטה . פשוט , אני תקוע כספית - ובאמת אני מתחיל עכשיו לחפש גם דברים אחרים , העיקר לעבוד .

למעלה