תקופה גורלית

Dopa

New member
תקופה גורלית

היי עינת, בזמן האחרון אני מרגיש שהתקופה הזאת היא קצת גורלית בשבילי. גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת זוגיות. אני חש כי זוהי תקופה של החלטות עבורי. שמי הפרטי: 5,1,2 שם המשפחה: 1,6,8,1,2 תאריך הלידה: 30.07.1975 אשמח לקבל הכוונה לגבי התחום המקצועי שלי: במה אני טוב? איזה תחום מתאים לי באמת? האם זאת התקופה המתאימה עבורי להקים עסק חדש? וגם בתחום הזוגיות: האם זוהי התקופה שמתאימה לי להתמסדות והקמת משפחה? מצפה לתשובתך בשקיקה!

Dopa

New member
היי. . . . .עינת?

מצפה עדיין לתשובתך. . . . אחרת אחשוב כי המצב באמת גרוע

עינת

New member
היי Dopa../images/Emo39.gif

לא צריך להגזים
היו כאלה ששאלו לפנייך ואני רק בן אדם,עם חיים חוץ מהפורום
... דבר ראשון אני כבר
בך (סתםםםםםםם),פשוט ה-30 לחודש הוא יום אהוב עלי במיוחד(בטח אני נולדתי ב-30...). השנה אתה נמצא בשנה מס"4 שלך ולכן
אל תעשה שום שינוי עקרוני בחיים
ולכן גם זה לא הזמן המתאים לעסק עצמאי. כך גם לגבי מיסוד זוגיות המתן לדעתי. מקצוע? עתונאות פרסום עורך דין אומנויות אמרגנות בהצלחה
שפע ו
עינת

Dopa

New member
תודה תודה . . .אבל . . . .

מה זה אומר שאני בשנה מס´ 4 שלי? באיזה שנה כן אפשר לעשות שינוי . . . אני פשוט מרגיש שאני צריך את השינוי הזה . . . אולי רק שינוי בתפאורה אבל שינוי. מה את אומרת?

עינת

New member
דןפה../images/Emo39.gif

שנה 4 אומרת שעליך לנסות לשמור על נוהל תקין ולא לעשות שום שינוי משמעותי בחיים.זו שנה בה יש נטיה לדקדק בפרטים ולהיות בקורתיים יתר על המידה.זו שנה בה עלייך לדאוג לבריאותך הגופנית והנפשית. שנה בה יתכנו ארועים יוצאי דופן ומפתיעים. רצוי לנוח ולמלא מצברים כיוון שהשנה הבאה ממילא תהה שנה עם מגמה של שינויים(אם תרצה ואם לאו). אם נורא בא לך כרגע על שינוי עשה אותו עי" שינוי חביב בבית. בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה