תקופה חדשה.

תקופה חדשה.

התמנתי להיות המנהל החדש. חלק מהאנשים פה אולי זוכרים אותי מהתקופה שניהלתי אל פורום הקומיקס בוואינט. בכל אופן, רק רציתי להבהיר שלא הולך להיות פה מהפך גדול. השינויים הגדולים שאתם תראו פה יותר נופלים תחת ההגדרה של "תוספות ועידכונים". אני לא הולך להתערב באנרגיה ואינטרקציה שכבר התבססה פה. אני מקווה שהעמוד הראשי והקישורים יעודכנו בצורה יותר קבועה ואני אנסה להביא נושאים חדשים ומעניינים לדיון באופן שוטף. כל רעיון לשיפור כדי להפוך את המקום הזה ליותר כייפי יתקבל בברכה. דיון נעים. --מיכאל ברגמן

Scum Bunny

New member
האבקות בוץ בין בנות הפורום

היי, זה הרעיון הראשון שעלה לי לראש.

moshikgulst

New member
סבבה אגוזים!

נחמד לשמוע על המינוי החדש שלך, המנהל! אשמח אם תעדכן על כל מיני דברים מעניינים מאירופה (אתה גר שם אם אינני טועה, לא?). בנוסף, ניתן להשיג את הקומיקסים שלכם בארץ איפשהו? מה שיפה בפורום כאן היא הוורסטיליות של המשתתפים - יש כאן מכל הסוגים, הגילים והמינים ואני מקווה שזה יימשך כך גם בתקופתך. בהצלחה!

תשובה למושיק ולבאני

אני כנראה אוכל בעיקר לתת עידכונים אישיים ממה שקורה באנגליה כי פה אני גר. יש כבר כמה תערוכות קומיקס שאני מתכנן לבקר ולסקר. אני בא לארץ בסוף ספטמבר ואני מתכוון לקפוץ לקומיקאזה וחנויות אחרות ולהשאיר שם קומיקסים שלנו. אולי אני גם אתקל בכמה מכם שם... ובאני: אני חושב שהרעיון להאבקות בבוץ פשוט מגניב, אבל למה בנות? בנות זה איכסה! נעשה האבקות בוץ בין בנים לכלבי דני ענק.

Alexco

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo57.gif

מי ייתן והפורום ישגשג תחת שרביטך, עד שיהפוך לאימפריה כלכלית בפני עצמו, יופרד מתפוז, ייקנה על ידי מיקרוסופט, ויהפוך להיות ברירת המחדל של אתר הבית של אינטרנט אקספולרר הבא! [זה נחשב לניסיון המרדה?] בכל אופן,
ו-
, ושיהיה בכיף לכולנו! נ.ב. אנוכי חדש בפורום, ומתכוון להשאר באיזור, אם תרשו לי כמובן

ykonijn

New member
מזל טוב

בהצלחה. ניהול פורום זו עבודה לא קלה. אני מקווה שלא יעשו לך יותר מדי כאבי ראש. ומחכה לראות כבר את הגבינות.

בהחלט ../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif

ומי ייתן ואתה תוכל לעשות את כל מה שאני לא העזתי...

תודה לכולם על האיחולים

לא רק שאתה עדיין כחול, אבל בחתימה שלך עדיין כתוב "מנהל קהילות קומיקס (272)"! מדהים, לא?

Emblem Wearer

New member
מזל טוב ! האיש הנכון במקום הנכון...

אני מקווה שהפורום יחזור לימיו היפים והשוקקים ושנמשיך לראות הרבה דיונים מעניינים וחומרים מגוונים של יוצרים צעירים. אז בהצלחה !

Emblem Wearer

New member
ועכשיו...

אני מקווה שסופסוף תיתן לי להינות מהתהילה של צבע בוץ נוטף... (לא אזכיר דימויים קודמים)

*GormE*

New member
לפני שנה

האמת היא שזה היה מקום ממש סבבה להראות דברים חדשים ולקבל ביקורת אמיתית וכנה, מה שאין בפורומים אחרים, וככה גם להיחשף לאמנים אחרים מאוד מוכשרים עד שהיה איזה ויכוח היסטרי, כל אוהבי הקומיקס רצו לדבר רק על קומיקס שיש להם כבר ולא לראות אמנים מתנסים, ומאז נהייה ממש משמים פה

למעלה