תקופה לא קלה עוברת על כוחותינו

hag70

New member
תקופה לא קלה עוברת על כוחותינו../images/Emo4.gif

הילדה מטופלת בתרופות הומאופטיות ואחרי שבעיית האסטמה נפתרה (חמסה|
שוםבצל) עברנו לטפל בבעיות היותר עמוקות, כלומר בנפש. בפועל מה זה אומר שכמו שבטיפולים בבעיות גופניות בהם כל ה"צרות" יוצאות החוצה ככה גם קורה בטיפולים העמוקים יותר. בחיי היוםיום צצים כל מיני סימפטומים גופניים (נזלת, מעט קוצר נשימה וכו') אבל גם סימפטומים התנהגותיים. אמנם אנחנו בקשר הדוק עם ההומאופט וכל "תחת שליטה" אבל הגישה אומרת שזאת תקופה שצריך לעבור גם היא לא קלה, כי הגוף עובר תהליכים משלו ולא מומלץ להפריע לו. ואנחנו מגיעים לפעמים עם הלשון בחוץ להסעה
. אבל כמו שאמרו לנו - בטווח הארוך זה מאד חשוב
.

aviah

New member
אתה יכול בבקשה לתת את הרקע

באיזה בעיות אתם מטפלים? אני יודע שאצלנו ובסביבתו הקרובה השבועות הראשונים של ספטמבר לוו בהמון בעיות התנהגות. הסברנו אותן בפתיחת שנת הלימודים, התאזרנו בסבלנות והשבוע הן אכן שככו.

hag70

New member
זה כנראה שילוב של בעיות שהיו לפני כן

קבעון על דברים מסויימים, תסכול כשדברים לא מצליחים לפי התוכנית, חרדה מדברים קטנים ועוד (שבעצם גם הן נבעו מטיפול הומאופטי קודם) ושל תקופה לא קלה בפני עצמה (הבנתי שלהרבה ילדים יש בעיות כאלה ואחרות עם הכניסה לכיתה אלף, גם אם על פני השטח נראה שהם הסתגלו בלי בעיה למעבר). כיוון שאנחנו כרגע ב"עיצומו" של טיפול ברור לנו שהבעיות שנובעות מהמעבר רק מתווספות על הבעיות שהיו יוצאות בלי קשר. מקווה שהייתי ברור. אני מאמין שתוך כמה שבועות הכל יפתר
.

aviah

New member
שיהיה המון בהצלחה :)

... וכן, כניסה לכיתה א' אינה קלה.

ferdinand

New member
קודם כל, כל הכבוד!!! ../images/Emo140.gif

אנחנו לא הצלחנו להתמיד בטיפולים הומאופטים (דיברנו קודם על רגשי אשמה!
) ואני אישית מאמין שזה מאוד חשוב! והרווח הוא בהחלט לטווח הארוך! (רווח שכנראה אי אפשר יהיה לבדוק או להוכיח, רווח של כל מני תחלואים וצרות ש-(טפו טפו) היא לא תסבול מהם, גם בגילאים מאוחרים!) אז תחזיקו מעמד!
ותמשיכו להאמין שאתם עושים בעבורה את הדבר הנכון! ואם כבר מדברים - נושא שכבר עלה פה קודם - מה אתם עושים עם הנושא של חיסונים?

hag70

New member
לא להגזים../images/Emo11.gif. עוד לא הגענו לשלב החיסונים.

אבל מי יודע מה יקרה בילדים הבאים
. ותודה על החיזוקים החמים
. אנחנו זקוקים להם בימים טרופים אלה.

ferdinand

New member
../images/Emo12.gif מ'זתומרת - לא הגעתם?!

הגעתם לכיתה א' בלי אף חיסון?! (נראה לי שהיתה פה איזושהי אי הבנה
)

hag70

New member
אכן אי הבנה../images/Emo6.gif

huge one. הכונה היתה שעוד לא החלפנו את החיסונים בהומאופטיה. הגענו רק עד שלב האנטיביוטיקה.

מאחלת לכם רק טוב../images/Emo24.gif

שתתגברו על כל המיכשולים ותגיעו לתקופה טובה יותר עבורכם

hag70

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

טוב לראות אותך בחזרה מעיר ה
הנצחית.

היה כיף גדול../images/Emo218.gif../images/Emo209.gif../images/Emo9.gif

בילינו יחד נהדר, אכלנו, קנינו, בילינו, השתזפנו וחזרנו בשלום- מה עוד צריך לבקש?

למעלה