תקופה מביכה

AVIV80

New member
תקופה מביכה

כמעט כל מי שאני מכיר במשפחה שלי כבר במערכת יחסים חוץ ממני ואחי ובנוסף לזה הבן אדם הקרוב ביותר אליי בן דוד מתחתן בקרוב וזה לא מוסיף רוגע ואני מרגיש בפנים משהו לא רגוע וכמה שניסיתי ושהיתיי בטיפולים שום דבר לא עוזר ואני מרגיש בפנים עצב עמוק ביותר מה עושים בסיטוציה כזאת?

AVIV80

New member
לבריאן

ניסיתי לטפל בזה הלכתי לסדנה של אנשים שמתקשים למצוא אהבה ולא ממש הסתדר ואחרי זה הייתי אצל קואצ"רית זה היה מאכזב. אני דיי אובד עצות אני מרגיש מפוספס

לא דיברתי על מציאת בת זוג...

אלא יותר על מה שזה עושה לך שאתה לא כ"כ מצליח בתחום וההשוואה שאתה עורך מול אחרים... נראה שאתה לוקח את זה ממש לא טוב, וזו הבעיה בעצם, ולכן לדעתי אתה צריך לבקש יותר עזרה בהתמודדות מול עצמך ופחות בהתמודדות עם המין השני...

magenta73

New member
הטיפול לא צריך להיות

על איך למצוא אהבה. הטיפול צריך להיות על בניית הבטחון העצמי שלך, ולהבין מדוע אתה חי בתחושה של פספוס/לא מספיק טוב לעומת אחרים וכו'.

AVIV80

New member
יש לך איזה ספר להמליץ בנושא בטחון עצמי

הטיפול שלי בעצמי הוא באמצעות קריאת ספרים וכתיבה במחברת

DOING ולא READING

לחיות. לחיות את החיים. לזמן בכח חוויות. להתחבר לחוויות בכוונה. לתת לדברים "מוזרים" להתרחש בחייך. לתת לבלתי אפשרי לקרות. ליפול ולקום. להכשל ולנסות שוב. ללמוד ולחיות זה שני דברים שונים. לקרוא על החיים זה לא כמו לחיות.

AVIV80

New member
אני רוצה להגיד לך שמאז משכתבת אני מרגיש שינוי

היום ראיתי שתי בחורות בעבר הייתה לי נטיה לחשוב על הבנות שאני רואה בתור צייד היום שהייתי ביום מידע של הפתוחה נהגתי אחרת קודם כל לא לקחתי לב שלא קרה כלום עם הבנות בקורס דבר שני חייכתי והמשכתי הלאה דבר שני שראיתי בחורה וראיתי שהיא קצת לחוצה שאלתי אם היא צריכה והיא חייכה אולי שאני לא בפאניקה ולא מתייחס לחיים כאילו לנושא של זוגיות כעניין ומוות אז נראה לי שאולי בהתחלה זה יהיה קשה אבל אחר כך יהיה יותר קל כי החיוך יבוא טבעי והשחרור יהיה גם טבעי ויהיה יותר נוח לצד השני להתקרב אליי

שירס36

New member
למה עצב?

יגיע. יותר מאוחר אבל לא פחות טוב. אולי אפילו יותר...

AVIV80

New member
למה ?

אתה יודע מה לא הייתי קורא לזה עצב הייתי קורא לזה יותר מבוכה

יכולה להזדהות אבל לא במאה אחוז ..

גם אני סינגל כבר מלא מלא זמן (!!!!!! )
ואני גם האחרונה מבין החברות שלי .. (למרות שרובן התחתנו בגיל מאוד צעיר ) שעוד לא התחתנה חברת ילדות שלי עכשיו מתחתנת ועוד אחד גם מתחתנת בקרוב
לא חושבת שאני צריכה טיפול ... וגם אני לא חושבת שאתה צריך להסתכל על זה כאילו אתה "חולה" שצריך טיפול או קוצ'ינג דברים לוקחים זמן ואולי עוד לא פגשת את הבחורה הנכונה וגם זה בסדר זה שכולם מתחתנים סביבך לא עושה אותך "לא בסדר" .
אני יכולה להבין את ענין ה "לא רגוע" כי יש אלמנט של לחץ (כבר מצד האני הפנימי ) ואתה יודע מה אומרים - לא טוב האדם לבדו . אבל בתור התחלה (ואני לא דוקטור או פסיכולוג או משהו כזה ...) - תוריד לחץץץ ו.. תעריך את עצמך קצת יותר !!!!
קצת מנטרה יומית להערכה עצמית יכולה לשפר לך את המצברוח ול"לפתוח" לך נתיב לאנרגיה חיובית (ואולי זה נשמע לך חרטה אבל חשיבה חיובית - חיונית ! - הכי הרבה זה לא יזיק לך )

AVIV80

New member
זה לא רק הקטע אני גם מכיר בחורות שלא מתאימות

ולא עושה סינון מרוב שרוצים זוגיות לפעמים כמו שקרה לפני שלושה חודשים שהכרתי בחורה הייתי כל כך נלהב שהיא מתקשרת ואיכפת לה ממני שלא שמתי לב שהיא ממש לא הטיפוס והיא לא רצינית זה הדבר שהוסיף עוד למשברון שלי

בלי פשרות ... תלך עם מה שמתאים לך

ולא עם מה שיעשה לך נעים בגב .... או יחזיק לך את היד ...

AVIV80

New member
שנטי שאני מסתכל על הדייטים והבנות בעבר

אז בהחלט אני יכול להגיד שעשיתי טעויות ויותר מדי הייתי פשרן מדי .

אני חושבת שאתה לא היחיד

מלא אנשים (כולל אותי ) מעיפים פה ושם מבט אחורה על החיים שלהם , מה היה עם מי כמה ולמה ו- וואלה , מגלים שהרבה פעמים היינו עם מישהו כי X Y Z לא משנה למה , אבל זה לה היה נכון מספיק ... החוכמה היא ( וכן נכנס הקטע הקשה ) , זה ללמוד מזה וליישם הלאה ולדעתי "בזכות" האקסים / אקסיות הכושלים אנחנו רק יודעים טוב יותר מה אנחנו מחפשים או לא מחפשים אצל הפוטנציאל.. עדיף לקחת את זה ככה מאשר להסתכל על זה ככשלון או כמשהו שלילי אחר

למעלה