תקופה מדהימה

מרי לי

New member
תקופה מדהימה

אני סוף סוף מתחילה לקצור את הפירות של העבודה שלי. קודם כל, כסטודנטית, חשבון הבנק שלי היה ממש בצרות ולא ידעתי מה לעשות עם זה. כאשר אחרי מליון נסיונות "מאכותיים" (כלומר שלא הרגשתי שמובילים לאנשהו ואפילו לא נהניתי לעשות אותם) הרמתי ידיים והתפללתי לעזרה. בבוקר הבא קיבלתי הדרכה מאחד האנשים שאני מרגישה הכי קרובה אליהם, ואפילו לא ידעתי שמאותו אדם תבוא העזרה הכי גדולה שלי. שמעתי לעיצות של אותו אדם, ופרסמתי מודעות של שיעורים פרטיים, לא הייתי צריכה לעשות יותר כלום. כבר עכשיו יש לי יותר אנשים שרוצים ללמוד איתי מאשר שיש לי זמן ללמד, וכולם רציניים. היה לי הכי קשה לשים לעצמי מחיר, ז"א לשירות שאני נותנת כמורה וכבעלת מקצוע, מאחר ואני נהנית מזה ועד היום לא האמנתי שאני יכולה לקבל כסף למשהו שאני נהנית ממנו. ביום שבו שברתי את זה, ועשיתי בירורים לגבי כמה לוקח כל בעל מקצוע ונקבתי בפני עצמי מחירים שאני באמת מאמינה שישלמו לי, קיבלתי את כל ההצעות האלה ודברים זזים בקצב מסחרר בכל כיווני החיים. מעבר לזה, ביקשתי גם עזרה כי נתקעתי בכתיבת המוזיקה שלי, ועכשיו ההשראה זורמת בשפע, אני מגלה שאני פתאום עובדת בהרמוניה עם אנשים שאני מכירה שנים, ומעולם לא חשבתי שנעבוד ביחד כ"כ טוב מה שחשוב הוא תמיד לעשות את הצעד הראשון,בכוונה מלאה להצהיר מה בדיוק אנו רוצים תמורת המאמץ שלנו ולדאוג שאנו באמת מאמינים בזה. ואף פעם לא יזיק לפני הצעד לבקש מאלוהים את התמיכה והעזרה שמגיעה לנו כשאנו מעיזים לעשות את הצעד הראשון לנו לכיוון המטרה.

gils33

New member
איזה כיף זה כשזה מגיע

תמשיכי ותצליחי המון אהבה

MAGIC39

New member
זה בדיוק זה

ברוכה הבאה לעולם השפע, העולם בו אנו מאמינים בעצמנו, משחררים את האמונות שלנו, נוקטים בפעולות הנכונות ברמה הפרקטית וראה זה פלא, החיים הקסומים הללו מסתדרים מאליהם ובאים לקראתנו מעצמם, אנו מקבלים מתנות בצורת ידע מאנשים קסומים שבאים לקראתנו, ו...... אין סוף שפע וכל טוב, אלו החיים האמיתיים, וכמובן, ברגע שבתוך כל הקומפלקס הזה מגיעה הוקרת התודה, אז אנו מסמנים ליקום כי אנו ממש ממש ראויים, ו.. הכל מגיע אלינו, שומרים על הדרך החיובית, היקום שלנו אוהב אותנו מחוייכים, מוכנים לקראת המהלך הבא בגישה של הנה זה בא לשרת אותי ובא עבורי, וכך, אנו לומדים להעביר את החיים הקסומים האלו, ו... האמינו לי, הכל מגיע ואיך שלא יהיה ובצורה שזה מגיע, תמיד לטובה. שמחה להיות כאן אתכם אנשים טובים.

kikona126

New member
היי ../images/Emo24.gif התגעגעתי

גם אני מתחילה עם שיעורים פרטיים בצרפתית... מה את אומרת כדאי דרך המורה או דרך מודעות?

למעלה