תקופה קצת מבלבלת

lolita54

New member
תקופה קצת מבלבלת

היי , טוב זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ואני לא יודעת מאיפה בא לי הרעיון אבל הרגשתי שאני חייבת לשפוך קצת את הלב במקום שבו לא רואים אותי ולא מכירים אותי ביום יום..

באמת שבשנה האחרונה אני לא מוצאת את עצמי בכלל...
יש לי עבודה אומנם זמנית אבל ממש טובה, חברות וידידים ממש טובים, בכל סופ"ש אצלי כמעט אין רגע אחד של שעמום- ים, מסיבות, חברים ובכל זאת כאילו כלפי חוץ הכל טוב אבל בפנים אני מרגישה ריקנות שאני לא יודעת להסביר
אני מתכננת לטוס בעוד כמה חודשים לטיול של אחרי הצבא וזה הדבר היחיד שנותן לי קצת סיפוק והרגשה טובה כאילו יש למה לחכות
אבל אני חושבת מה יהיה שאני אחזור מהטיול..
פתאום מלא דברים מטרידים אותי כמו מה אני רוצה ללמוד .. רציתי להתחיל שנה הבאה אבל אני לא יודעת מה אני רוצה כי כל הרבה דברים לא מעניינים אותי ומה שכן מעניין לא שווה ללמוד מבחינת העתיד (תארים שאין כל כך מה לעשות איתם בחוץ)
וגם זוגיות שזה דבר שתמיד היה לי קשה בו כי היו לי כמה מערכות יחסים רציניות וכולן היו מדהימות ברגעים מסויימים אבל רוב הזמן קשות וגרמו לי לבכות הרבה (בבית עם עצמי).. אלה היו קשרים שחנקו אותי והיה לי ממש קשה לסיים אותם ותמיד משכתי את זה יותר זמן ממה שרציתי..
הבעיה שמאז לא הצלחתי להתקדם, כבר עברה יותר משנה ומאז אני פשוט לא רוצה להכנס לקשר רציני אם אף אחד (גם לא לסטוץ)
כל מיני בחורים רוצים להכיר אותי אם זה דרך חברות, דרך אנשים מהעבודה, בפאבים או בכל מקום אחר ואני פשוט ננעלת.. אני ישר מוצאת משהו שלא מוצא חן בעיני ומדמיינת בראש איך הקשר הזה הולך לחנוק אותי ואיך לא כדאי לי להתחיל בכלל קשר כי מתישהו זה יסתיים ואני לא אדע איך לצאת מזה (כן , אני יודעת שזה לא נורמלי)
והעניין הוא שלאף אחד אין מושג כמה אני מפחדת מזה.. אני ממש רואה בזוגיות משהו שמפחיד אותי.. וכולם חושבים שאני פשוט מאוד מאוד בררנית ושאני "לא אצא עם כל אחד"
זה קצת נכון כי פתאום מפריע לי כל דבר ובגלל המערכות יחסים הקודמות אני יודעת בדיוק מה אני לא רוצה ועל מה אני לא מוכנה להתפשר לדוגמא בחור שלא עובד או בכלל בחור לא יציב כל כך שאני אצטרך להחדיר לו מוטיבציה כל הזמן.. אין לי כוח לזה כבר הייתי שם
אני פשוט רוצה את זה שיגרום לי להפסיק לפחד כל כך ושיראה לי שיש לזוגיות גם צד אחר ממה שאני הכרתי.. כסף בכלל לא משנה לי אבל שיהיה בחור שעובד, שיש לו ערכים טובים מהבית ושאיפות להצליח, שנותן ביטחון, שיצחיק אותי.. ואני יודעת שזה לא יקרה כל עוד אני לא אתן הזדמנות לאף אחד אבל זה ממש קשה לי..

באמת שאף פעם לא שיתפתי אף אחד ואפילו לא ידעתי כמה זה מציק לי עד שכתבתי פה.. זאת התקופה הזאת אחרי הצבא שהכל מבלבל ופתאום מתחילים לחשוב על החיים
ואני מאמינה שהכל בסוף יסתדר ושאני סתם מוטרדת אבל לא יודעת זה מחשבות כאלה שאין כל כך שליטה עליהן.. בתקופה האחרונה אני מתחילה לשמוע על בנות בגילי שכבר מאורסות ומתכננות חתונה וכולם מתחילים ללמוד מהר ואני רואה אנשים שאחרי תואר וקשה להם למצוא עבודה והכל רק נהיה יותר ויותר יקר
זה גורם לחשוב...
אבל יהיה בסדר לא?

שתהיה שבת שלום לקוראים עד לכאן וגם לאלה שלא

spaysi8

New member
ברוכה הבאה :)

אם תחליטי להשאר :)

בקשר למה שכתבת,
תראי, אני אמנם עדיין בצבא אבל הרבה דברים שכתבת עליהם עוררו אותי במשך השנים- תחושת ריקנות, פחד מדברים שגרתיים (אצלי גם היה פחד מבנזוג כי פחדתי מהפרידה שתבוא, ולא רציתי חבר בגלל זה, והיו גם פחדים מדברים אחרים)
אני חושבת שאצלך זה יכול להתחלק לשני דברים עיקריים שאני מכירה (כמובן שיש אופציה שזה לא קשור בכלל, אבל שווה לנסות)

1. מה שקרה אצלי זה שהבנתי עם עצמי ועם פסיכולוגית שיש לי חרדות, בעצם במילים פשוטות- עשיתי ביג דיל מדברים שגרתיים, אז בפן הזה ניתן לטפל ע"י פסיכולוג או ע"י כדורים קלים לחרדות ודכאון (לא רציתי לגשת לשם ולא ניגשתי בהתחלה, אחרי שנה התחלתי לקחת כדורים טבעיים אבל אני בספק אם הם עזרו)

2. למצוא משהו רוחני שיעניין אותך. מכרה שלי הייתה בתחושות שונות והיא החליטה לא לקרוא ליצור "חרדות" אלא פשוט שחסר לה משהו בחיים והלכה וביררה מה יכול לעזור לה, אז כל מה שרוחני היא בדקה עד שהגיעה למקום שמתאים לה. היא התחילה ביוגה, כל מיני דברים הוליסטיים, חוגים כלשהם, ובסוף הגיעה לקבלה (לא הקבלה של מדונה, אוכל לפרט לך יותר בפרטי), היא במקום הרבה יותרטוב עכשיו.

מקווה שעזרתי.. שבת שלום גם לך!

al19

New member
וואו.. מודה לא קראתי הכל..

גם הכל בא בתור טקסט כזה גדול...
תלחצי כמה פעמים על האנטר פעם הבאה :)
אהבתי את זה שאת אמרת בסוף אבל יהיה בסדר לא ?
אז קודם כל.. לחדשות הטובות או הרעות ?
אני יודע שמתחילים עם הרעות תמיד, אבל תרשי לי לצאת מהכלל של הבדרל כלל...
אז כן .. יהיה בסדר .. את רק בת 20 ?!?!? WTF ?
כן.. יהיה בסדר, רוב הסיכויים שתתחתני.. ורוב הסיכויים שתמצאי אהבה ושתמצאי גם את האחד שלך, הבעיה היא שהוא כנראה בצבא עכשיו.. עם עוד שנה לשירות... אז.. סבלנות..
עכשיו בקשר לחדשות הרעות, החיים התחילו להוריד אותך למטה, וזה בדיוק מה שאת חווה עכשיו את מתחילה לחוות את ההורדות שהחיים מורידים אותנו למטה איתם.. זה בדיוק הגיל, והחדשות הממש רעות הם שזה לא הפעם היחידה שהם יעשו את זה.. כנראה הם עוד יעשו את זה עוד כמה פעמים לאורך הדרך.. ואפילו הרבה יותר חזק ממה שהם עושים עכישו.. אבל תזכרי...
כמה כסף יש לנו בבנק (כי ראיתי שזה מפריע לך..) או במה אנכנו עובדים.. זה לא מה שמשנה...
זה לא כמה פעמים אנכנו נופלים בחיים... שחשוב
זה איך שאנכנו קמים מהנפילות האילה.. שחשוב.
אז קודם כל יש לך דעות נורמאליות וטובות על זוגיות...
זה באמת הגיוני לחשוב כמו שאת חושבת..זה מחשבה מאוד בוגרת.. וזה אחלא.. שאת לא רוצה לצאת עם כל אחד...
ובקשר לכסף ? וליציבות שאת רוצה ? .. זה יגיע אל תדאגי..
תדאגי על להיות את :) ולהנות מכל שנייה בדרך.. כל השאר יסתדר.. לחיים יש מעיין.. דרך .. להסתדר ... לסדר תמיד את עצמם..
אני אישית חושב שאת מקדימה את הגיל שלך ב6 שנים :) אבל זה בסדר.. גמור..
את יודעת מה את רוצה וזה חשוב מאוד !
אז לא משנה מה את הולכת אליו תלכי עם ראש מורם ותדעי שהכל יהיה בסדר...פשוט.. אל תתפשרי.. ותמיד תמיד.. תיהי את..

spaysi8

New member
זה לא מה שהיא דיברה עליו..

וזה בדיוק העניין בלקרוא הכל לפני שמגיבים..

Kagg6

New member
כולנו היינו שם

ועברנו את זה, וחלקנו עדיין שם.

את עדיין צעירה, אין לך מה לידאוג לגבי לימודים.
לדעתי את צריכה לשנות גישה לגבי מערכות יחסים, תיהיה עם ראש פתוח יותר, נכון קל להגיד.. אבל מה יש לך להפסיד? זה לא שאת צריכה להתחתן עם מישהו..

המאבק של החיים זה דרך לחשל אותך.

בכל אופן, ברוכה הבאה לעמק הבכא:)

גינ גית

New member
היי

זוגיות, לימודים, עבודה, כסף עזבי הכל בצד, תנסי כמה שפחות להיות מוטרדת ולחיות את ההווה שלך- כי הוא נהדר, הלוואי הייתי חוזרת לרגעים הציפייה לטיול (והטיול!)
אחרי שתחזרי משם נחזור לפה לשיחת ביאוס ו"סעמק, מה יש לנו בחיים..." אגב, לאן את נוסעת?

למעלה